24 januari

Kippenboeren in heel Amerika waarschuwen op sociale media dat kippenvoer opzettelijk wordt vergiftigd als onderdeel van een globalistisch complot om een ​​wereldwijde hongersnood te veroorzaken.

In talloze virale video’s documenteerden boeren dat de legproductie van hun hennen ergens vorig jaar abrupt stopte. De boeren concluderen allemaal unaniem dat hun commerciële kippenvoer de oorzaak is van de verminderde productie van hun kippen.

Infowars.com meldt:

Bekijk hieronder video’s van boeren die allemaal hetzelfde fenomeen documenteren, waarbij sommigen de merken noemen waarvan ze vermoeden dat ze verantwoordelijk zijn:

Op Facebook merkte een boer op:

“Ik heb meerdere boerderijen gebeld die kippen verkopen en ze vertellen me dat hun kippen geen eieren meer leggen en dat ze daarom geen eieren meer te koop hebben. Ik heb er wat verder naar gekeken en blijkbaar stoppen ze iets in het voer waardoor ze geen eieren meer kunnen leggen!”

@thatthingido

#stitch with @thehotmesshomestead It’s the feed

♬ original sound – That Thing I Do

Een stadsboer documenteerde zijn experiment met voerwissel op TikTok en kwam tot de conclusie dat zijn voer de reden was dat zijn kippen niet legden.

Om de samenzwering nog een stap verder te brengen, beweerde een onderzoeker dat het voer besmet zou kunnen zijn met dezelfde experimentele RNA-technologie in Covid-vaccins, wat zijn theorie ondersteunde met screenshots van verschillende onderzoeken naar RNA-experimenten in de voedselvoorziening.

Anderen verzetten zich tegen de beweringen en zeiden dat het eierdrama buiten proportie wordt opgeblazen op sociale media.

Het verontrustende nieuws komt nu supermarkten in de VS getroffen zijn door een eiertekortcrisis, waardoor de prijzen voor consumenten de pan uit rijzen, aangezien fabrikanten en de USDA een vogelgriep de schuld hebben gegeven van het decimeren van de veestapel.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron:
https://newspunch.com/farmers-warn-millions-of-chickens-have-been-poisoned-as-part-of-globalist-food-crisis-plot/

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: