Baanbrekende nieuwe, door vakgenoten beoordeelde wetenschappelijke onderzoeken hebben onthuld wat velen van ons vanaf het begin wisten. 5G-straling is niet alleen verbonden met de Covid-19-pandemie, het zet het lichaam er zelfs toe aan om nieuwe virussen en ziekten te creëren, waaronder coronavirussen.

En voordat de reguliere media deze studie in handen krijgen en de massa ervan overtuigen dat het onbelangrijk is, moet u weten dat dit collegiaal getoetste wetenschappelijke studies zijn die op de website van het National Institute of Health zijn gepubliceerd.

Schokkende nieuwe peer-reviewde wetenschappelijke studies hebben onthuld wat velen van ons al vanaf het begin wisten. 5G-straling is niet alleen verbonden met de Covid-19 pandemie, maar zet het lichaam ook aan tot het aanmaken van nieuwe virussen en ziekten, waaronder coronavirussen. En voordat de mainstream media deze studie in handen krijgen en de massa ervan overtuigen dat ze onbelangrijk is, moet u weten dat dit peer-reviewdewetenschappelijke studies zijn, gepubliceerd op de website van het National Institute of Health, schrijft Baxter Dmitry.

Bijna elke samenzweringstheorie die iedereen had over Covid bleek waar te zijn. Weet u nog dat de laboratoriumlek-theorie strikt verboden werd op social media? Weet u nog dat de bewering dat Covid prikken niet beschermden tegen overdracht u een onmiddellijke ban opleverde?

Wanneer historici terugkijken op 2022 zal het worden herinnerd als het jaar waarin de globalistische elite haar hand uitspeelde en haar greep op de macht begon te verliezen. In het afgelopen jaar zijn zogenaamde “complottheoretici” volledig in het gelijk gesteld over een groot aantal onderwerpen, en de mainstream media en factcheckers moesten gaan zitten en hun mond houden.

Het mainstream narratief is volledig en volkomen vernietigd.

Laten we even samenvatten hoe de mainstream media iedereen behandelden die het verband tussen 5G en de Covid-pandemie in twijfel trok. Kortom, deze mensen werden bespot en uitgemaakt voor geestesziek, krankzinnig en in het algemeen vernederd door de mainstream media.

YouTube verbood zelfs alle discussies over 5G die de slachtoffers van COVID-19 zouden kunnen treffen – technologie waarvan, in de woorden van Scientific American slechts een jaar eerder, “we geen reden hebben om aan te nemen dat ze veilig is.”

Ze publiceerden lastercampagnes tegen beroemdheden, waaronder MIA en Woody Harrelson, die hun bezorgdheid uitten over 5G-technologie. Ze verzuimden zelfs de studie te citeren die Harrelson noemde en zijn Instagram-post is sindsdien gecensureerd en verwijderd.

Deze campagne om de uitrol van 5G te normaliseren laat zien hoe corrupt en afgekocht de meeste journalisten zijn door de mondiale elite, waarbij velen ten onrechte beweren dat er geen wetenschappelijke studies zijn die suggereren dat 5G gevaarlijk is. Sta mij toe u te informeren. Ga zitten, pak uw pen en notitieblok en laten we de mainstream media leren hoe ze wetenschappelijke studies moeten onderzoeken.

Wanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in Zwarte Smurrie

Volgens een studie die zojuist is gepubliceerd op de website PubMed.gov van de Amerikaanse NIH (National Institute of Health) en eerder elders is gepubliceerd. De studie, getiteld 5G Technology and induction of coronavirus in skin cells, komt tot de schokkende conclusie – schokkend vanuit een mainstream wetenschappelijk standpunt – dat 5G-technologie het lichaam kan aanzetten tot het produceren van virussen als cellulaire reactie.

Raad eens? De 5G-millimetergolven (zo genoemd omdat ze in extreem hoge frequenties werken waarbij er minder dan een millimeter tussen de golfpieken zit) kunnen het lichaam niet zomaar een klasse virussen laten produceren … maar daadwerkelijk coronavirussen! Dit onderzoek pelt nog een laagje af van Operatie Coronavirus, en bevestigt het verband tussen het coronavirus en 5G dat de mainstream media zo wanhopig wilden onderdrukken toen de plandemie in 2020 voor het eerst van de grond kwam.

Ondanks wat de media de NPC’s vertellen, is er genoeg echt, verifieerbaar wetenschappelijk bewijs dat 5G het milieu, dieren en mensen aantast.

Een gloednieuwe peer-reviewde studie, ook gepubliceerd op de NIH website, is nog explicieter in het leggen van een verband tussen 5G en de Covid pandemie. Onder de titel Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G bewijst deze paper onomstotelijk het verband tussen de nieuwe technologie en het nieuwe virus.

Maar in de mainstream media zult u geen woord horen over deze schokkende nieuwe studie.

Het komt erop neer dat wat nieuwsorganen als de Guardian, BBC, CNN en anderen naar buiten brengen, een bevooroordeelde en corrupte propagandistische berichtgeving is die niet vermeldt dat meer dan 300 wetenschappers en artsen de uitrol van 5G willen stopzetten wegens ernstige gezondheidszorgen.

Het masker staat voor slavernij

Beginnen met de stelling “er zijn geen studies die suggereren dat 5G schadelijk kan zijn” is een enorme hoop onzin en is vergelijkbaar met wetenschapper Sir Richard Doll die zegt “Agent Orange veroorzaakt geen kanker”, die de chemische industrie beschermt terwijl hij 20 jaar lang wordt betaald, terwijl “journalisten” dat trouw als waarheid brengen en alle wetenschappelijke studies negeren. Want er bestaat wel degelijk wetenschap die potentiële gevaren aanhaalt, waarbij wordt opgemerkt dat 5G mensen kan aanzetten tot het produceren van virussen.

Verdere studies tonen aan dat blootstelling aan millimetergolven of elektromagnetische frequenties (EMF) het gedrag en de fysiologie van bijen aanzienlijk beïnvloedt en zelfs hun honingproductie vermindert. Dit komt doordat bijen de hogere frequenties van 5G veel intensiever absorberen; bijgevolg zou ook de toekomst van de landbouw kunnen worden beïnvloed als de technologie wordt uitgerold. Uit een ander recent onderzoek bleek dat insecten die werden blootgesteld aan 5G-straling een verhoging van hun lichaamstemperatuur ondervonden, waarbij de auteurs opmerkten dat dit niet gebeurde met 4G of WiFi.

Als we niet vrij mogen denken en een democratisch debat mogen voeren over een onbekende technologie zonder de censuur van de technocratische maatschappij, moet u niet verbaasd zijn als het verbranden van zendmasten veel erger wordt.

De beperking van de vrije informatiestroom en een gevaarlijke push voor een onbekende technologie waarvan velen zich zorgen maken dat de implicaties ervan in ons collectieve bewustzijn worden gepamperd voor acceptatie, en waarvoor een groeiend consortium van wetenschappers en artsen de wereldleiders sinds ten minste 2015 heeft gewaarschuwd dat het allerlei gezondheidsproblemen veroorzaakt, is niet alleen Orwelliaans – het is ronduit crimineel.

De hele samenzwering is nog misdadiger als je leert dat we het geneesmiddel al die tijd al hadden.

Het tijdschrift Virology, de officiële publicatie van Dr. Anthony Fauci’s National Institute of Health, publiceerde op 22 augustus 2005 wat nu een blockbuster artikel is, onder de kop – bereidt u voor – “Chloriquine is een krachtige remmer van SARS coronavirus infectie en verspreiding”. Dr. Fauci weet al 15 jaar dat chorloriquine en zijn mildere derivaat hydroxychloroquine niet alleen een geval van coronavirus behandelen, maar toekomstige gevallen voorkomen en als profylactisch middel werken. Met andere woorden, het is een wondermiddel tegen coronavirussen.

Vijf ‘samenzweringstheorieën’ die in 2021 werden bewaarheid

Ze wisten wat de remedie was, maar besloten in plaats daarvan de experimentele, en zeer lucratieve, mRNA-prikken uit te rollen die de planeet ontvolken en mensen AIDS bezorgen.

Dat klopt. De Duitse regering heeft toegegeven dat een “alarmerend aantal” gevaccineerde mensen “AIDS-achtige symptomen” ontwikkelt.

Gezien de ineenstorting van het narratief van de elite is het geen verrassing dat zij hun aanvallen op zogenaamde “samenzweringstheoretici” opvoeren.” Hoewel de strijd nog enige tijd zal voortduren, is het belangrijk dat u de hoop niet verliest. Wij verslaan de Nieuwe Wereld Orde. Nu hun plannen openbaar zijn, is het tijd dat wij als mensen samenkomen en de toekomst vormgeven die wij willen. De toekomst staat niet in steen geschreven en is niet van hen.

Hier bij The People’s Voice zijn wij vastbesloten om te blijven onthullen wat er werkelijk achter de schermen gebeurt. Het is onze missie om de massa te voorzien van de kennis die nodig is om de kwaadaardige invloed van de mainstream media tegen te gaan en het kwaad van de mondiale elite af te wijzen. Als u zich nog niet op ons kanaal hebt geabonneerd, overweeg dan alstublieft om u bij onze missie aan te sluiten en help ons om het woord te blijven verspreiden. We kunnen het niet zonder u.


Volg de TLF, Klik Hieronder.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: