Januari 31, 2023

Tijdens een lezing in Australië noemde Microsoft-uitvinder en vaccinatiegoeroe Bill Gates het vaccin Covid 19 ondoeltreffend. Het beschermt niet tegen infecties. Het is niet “breed” genoeg tegen virusmutaties. En de bescherming is slechts van korte duur. Dus: farmaceutische troep. Het is waarschijnlijk niet voor niets dat Gates een deel van zijn aandelen heeft verkocht, schrijft Kornelia Kirchweger.

Al in december 2020, zei Alfred Bourla, CEO van Pfizer, in een interview in de VS: hij weet niet of de vaccinatie beschermt tegen het doorgeven van het virus, dat moet eerst gecontroleerd worden. Janine Small, hoofd internationale marketing, vertelde het EU-parlement: de vaccinatie is niet getest om te zien of het een infectie voorkomt. Nu is het de beurt aan de grote financier Bill Gates: hij verklaart dat de injecties niet doeltreffend zijn. In 2019 investeerde de Microsoft-oprichter in BioNTech, het bedrijf dat vervolgens samen met Pfizer de geninjecties op de markt bracht. Nu zou hij onlangs een deel van zijn BioNTech-aandelen hebben verkocht – uiteraard niet zonder een flinke winst te maken.

Historische vaccinleugen

Alle relevante partijen bevestigen dus de wereldwijde vaccinleugen, waarmee regeringen mensen in de gen-injectie hebben gepusht, opgesloten, gecriminaliseerd, gestigmatiseerd en in sommige gevallen hun bestaan hebben vernietigd. Ook Gates zei in 2021 nog dat iedereen die het vaccin nam, niet alleen zichzelf maar ook anderen beschermde en de samenleving in staat stelde om weer normaal te worden. In 2021 beschreef Gates de mRNA-materialen als “magisch” en zei hij dat ze de komende vijf jaar een “game changer” zouden zijn. Gates’ “vaccinbiecht” kwam tijdens een gesprek dat hij een week geleden had met directeur Michael Fullilove ten overstaan van een paar mensen in het Australische Lowy Institute.

Waarom zijn onze standpunten uiteindelijk dan toch aangekomen?

Virusblokkering door inhalatie

Het thema: Voorbereiding op de mondiale uitdagingen. Een journalist vroeg hem wat volgens hem de grootste uitdaging is voor toekomstige pandemieën. Gates antwoordde: uitgebreide beschikbaarheid van diagnostische instrumenten, hij noemde PCR-tests. Antivirale geneesmiddelen. Antilichaambehandelingen die reageren op virusmutaties. En: we moeten de “drie problemen van de huidige vaccinatie” oplossen.

Maar dit is haalbaar. In de komende 10 jaar zal er een instrumentarium zijn om pandemieën aan te pakken. Dit omvat virusblokkeringsmiddelen die kunnen worden “geïnhaleerd.”

Pandemie-oefening om de vijf jaar

Gates is er ook van overtuigd dat elke vijf jaar een wereldwijde “pandemie-oefening” nodig is. Daartoe moet er iemand aan de top staan die degenen die niet meedoen op de vingers tikt. Zij moeten te horen krijgen dat zij de aanleiding kunnen zijn voor de volgende pandemie. In het algemeen, zei hij, was de pandemie als een “röntgenapparaat” dat de zwakheden van samenlevingen wereldwijd blootlegde. Gevraagd naar de “waardering” van de WHO, die Gates tevreden houdt met gulle donaties: ze werd slecht behandeld door de VS en andere landen. De grootste donor had zich midden in een pandemie teruggetrokken. Onder voormalig president Donald Trump hadden de Verenigde Staten zich teruggetrokken uit de WHO. De WHO heeft ook niet genoeg personeel dat gespecialiseerd is in infectieziekten. Dat moest veranderd worden.

Burgers verachten politici

Gates maakt zich zorgen over het afnemende vertrouwen van mensen in instellingen en politici. In de VS, een democratie, staan deze waarden in de kelder.

In China daarentegen wordt de politiek van het land voor 80 procent goedgekeurd. Populisme en polarisatie zijn een gevaar. De elites worden afgeschilderd als “neerkijkend op de bevolking.” Gevraagd naar de rol van sociale media hierin:

“Wat gaat er gebeuren met alle lichamen die zich het komende jaar en daarna gaan opstapelen als de gevaccineerden massaal beginnen te sterven?”

Hij en anderen vonden toegang tot digitale informatie voor iedereen een netto pluspunt voor de democratie. Maar veel mensen blijven steken in desinformatie. Dat veranderen is de taak van de volgende generatie.

i don’t wanna take that Billy!!!!!
https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory
Bron: frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: