Februari 3, 2023

Een paar dagen nadat ze haar injectie had gekregen, stortte de Thaise prinses “plotseling” in. Drie weken later ligt ze nog steeds in coma. De Thaise koninklijke familie is net geïnformeerd dat de aanvankelijke diagnose “bacteriële infectie” in feite altijd onjuist was; er was dus vanaf het begin sprake van een gecoördineerde doofpot door de BigPharma gekaapte autoriteiten, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

De Thaise koning maakt eindelijk de connecties dat het mRNA-“vaccin” van Pfizer een biowapen is dat langzaam doodt. Hij zal het contract met Pfizer nietig verklaren wegens fraude, hetgeen ertoe zal leiden dat alle immuniteit wordt opgeheven. Rechtszaken en compensatiebetalingen alleen al in Thailand zullen groter zijn dan de miljarden aan COVID-winst die Pfizer over de ruggen van de belastingbetalers heeft gestolen (diefstal).

De terugslag tegen dit eugenetica-programma van de Een Wereldregering neemt toe.

Geef NIET toe.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: