Waarom proberen de Verenigde Staten een oorlog met Rusland uit te lokken? “Oekraïne is de Deep State. Oekraïne is niet eens een land meer. Het is opgekocht en verkocht door het Westen en er is een westerse marionet geïnstalleerd om zijn westerse meesters te dienen,” zegt journalist Pearson Sharp van One America News.

President Zelenski is niet de leider van Oekraïne, maar een acteur die is ingehuurd om een rol te spelen, aldus Sharp, die toevoegt dat Washington het land gebruikt om geld wit te wassen en biowapens te maken.

De biolabs waar de media niet over willen praten, bestaan echt, benadrukt Sharp. De topgeheime labs, waar de gevaarlijkste nucleaire en chemische wapens op aarde worden bewaard, werden in de jaren 2000 overgenomen door de Verenigde Staten. In de jaren daarna werd in die labs topgeheim onderzoek gedaan. Onder meer president Joe Biden en zijn zoon Hunter speelden daar een belangrijke rol in.

Misdaadfamilie Biden

Rusland sloeg eerder al alarm over deze labs en de biologische en chemische wapens die er worden gemaakt in opdracht van de misdaadfamilie Biden, stelt Sharp.

De Russen hadden gelijk. Uit documenten blijkt dat het Amerikaanse ministerie van Defensie in november 2019 bijna vier ton heeft geïnvesteerd in onderzoek naar Covid-19 dat is uitgevoerd in Oekraïense biolabs. Op dat moment werd er nog niet gesproken over Covid-19.

We financieren onze eigen ondergang

Ons belastinggeld gaat niet naar Oekraïne om te vechten voor hun vrijheid, maar om de biowapens van de Deep State te financieren, benadrukt Sharp. “We financieren onze eigen ondergang en worden verraders genoemd als we ons verzetten.”

“Big Pharma, de mainstream media, de Deep State in Washington, Zelenski en de WHO werken allemaal samen om hun misdaden te verdoezelen. Niet Rusland, maar onze eigen overheid is de slechterik.”


Volg de TLF

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: