Februari 20, 2023

Componenten van het genetisch materiaal van het mRNA zouden kunnen worden overgedragen van gevaccineerde op ongevaccineerde personen. Ongevaccineerde vrouwen klagen over ernstige menstruatiestoornissen na seksuele gemeenschap met hun gevaccineerde echtgenoten, zoals Dr. Naomi Wolf meldt. De Pfizer-documenten uit 2020 hadden al aangetoond dat (overdracht) van het “vaccin” mogelijk was, bijvoorbeeld via moedermelk, huidcontact, inademing of seksueel contact (lichaamsvloeistoffen). En de Duitse Infectiebeschermingswet staat ook “beschermende vaccinaties” toe waarbij micro-organismen worden overgedragen van gevaccineerde op ongevaccineerde personen, bericht Marie Eulemann.

Onlangs maakte Dr. Naomi Wolf melding van de overdracht van delen van het genetisch materiaal van het mRNA naar ongevaccineerde vrouwen via geslachtsgemeenschap. Pfizer had in zijn protocol van november 2020 al melding gemaakt van overdracht van gevaccineerden op ongevaccineerden. In de cruciale proef zouden gevaccineerde mannen geen seks mogen hebben met hun vrouwen in de vruchtbare leeftijd – of ze zouden verplicht zijn condooms of andere “zeer effectieve” anticonceptiemethoden te gebruiken. Bovendien mochten ze geen sperma doneren. Dr. Naomi Wolf concludeert dat Pfizer al in 2020 wist dat het ejaculaat van gevaccineerde mannen een negatief effect kon hebben op vrouwen en ongeboren kinderen.

Overdracht via lichaamsvloeistoffen

In 2021 maakte Dr. Sherri Tenpenny de opmerking dat bijwerkingen werden overgedragen van gevaccineerden op ongevaccineerden. Dit gebeurde echter niet door de overdracht van ziektekiemen (“shedding”), maar eerder door de overdracht van functies van de vaccinatie. Zelfs in die tijd waren er meldingen van verstoringen in de menstruatiecyclus van ongevaccineerde vrouwen na langdurig en nauw contact met gevaccineerde vrouwen. Iets dergelijks kon al worden waargenomen bij de sterilisatie van vrouwelijke ratten met een overdraagbare vaccinatie, die plaatsvond via lichaamsvloeistoffen. Een andere studie onderzocht ook al in 2016 de overdracht van vaccins op dieren via zogenaamde “zelfproducerende vaccins”.

Massale toename van zowel beroertes als vroeggeboorten en doodgeboorten nu plotseling toegeschreven aan “hittegolf”

Onjuiste informatie?

De vrees voor vaccinoverdracht werd door de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC of het Duitse ministerie van Volksgezondheid steeds afgedaan als misinformatie.

Inmiddels konden de resultaten worden bevestigd op basis van een aantal studies, zoals overdracht via de ademhaling (mei 2022) of via moedermelk (september 2022).

Infectiebeschermingswet staat “overdraagbare vaccins” toe

En ook de wijziging van de Duitse Infectiebeschermingswet belooft niet veel goeds. Nu zijn vaccinaties toegestaan waarbij micro-organismen door gevaccineerde personen kunnen worden uitgescheiden en op anderen kunnen worden overgedragen. “Het fundamentele recht op lichamelijke integriteit wordt in die mate beperkt”, aldus de wet.

Folow the TLF https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: