Maart 30, 2023

red-blood-cell-bloed pixa

zijn een groot probleem. Patholoog Ryan Cole is een groot voorstander van het gebruik van nattokinase, een enzym uit gefermenteerde soja dat het bloedstollingseiwit fibrine afbreekt. Must see, video’s

Cole merkte in de Ask Dr. Drew podcast op dat mensen in het noorden van Japan zelden sterven aan hartaandoeningen. Ze eten daar veel gefermenteerde soja, aldus de patholoog.

Clots Dissolved In Days, Low Prevalence of Heart Attacks Associated With Popular Japanese Food

Sommige van zijn collega’s kregen bloedklonters. Medicijnen hadden geen effect. Toen Cole hen aanraadde nattokinase te nemen, verdwenen de bloedproppen binnen een dag of twee.

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccinatiemethode, liep na zijn tweede vaccinatie vaccinatieschade op. Sindsdien kampte hij met een levensbedreigende hoge bloeddruk en een hoge hartslag.

Malone kreeg nattokinase toegediend. “Ik voel me veel beter,” zei hij in een interview met de Epoch Times. “Mijn vrouw zegt dat ik veel meer energie heb.”

Hij legde uit dat nattokinase ophopingen van spike-eiwit in het lichaam afbreekt. “Er is hoop.”

New Hope for Vaccine-Injured Comes from a Treatment Protocol With Nattokinase

Via Uncutnews.

Volg de TLF: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

bRON: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: