April 3, 2023

Als extreem rechts zou bestaan in Nederland, dan zou het kabinet al vier keer uitgemoord zijn. Extreem links bestaat hier helaas wel, want ter rechterzijde vallen de doden en ook nu weer praten ze openlijk over de geweldsoptie.

Maar eigenlijk bestaan rechts en links niet meer, ook dat ziet en weet iedereen met meer dan twee hersencellen. De boel is opgesplitst naar nationalisten en globalisten. Het hele politieke midden zit stevig in het globalisten kamp. De zijkanten, voorheen rechts en links, zitten in het nationalisten kamp. Al zouden de oude linksen dat liever niet zo noemen, want het heeft zo’n nare smaak die nationalisten, schrijft gastauteur Niccos.

Alsof er iets vreemd is aan van je eigen land houden en dat op de eerste plaats zetten. Ieder normaal mens denkt eerst aan zichzelf en dan pas aan anderen, omdat andersom gewoon ongezond is. Je kunt trouwens pas goed voor een ander zorgen als je goed voor jezelf hebt gezorgd. En dan bedoel ik niet de corrupte kolonialisten die de globalisten nog steeds zijn.

Maar degenen met gezond verstand die willen zorgen voor een fijn land om in te leven met elkaar worden door de deugers extreem rechts genoemd. ‘Wij’ zijn ook fascisten en natuurlijk antisemitisch. Alle labels worden tevoorschijn gehaald om maar niet inhoudelijk de degens te hoeven kruisen. Dit is al een tijd aan de gang en kreeg in Nederland bloedig vorm op 6 mei 2002.

Demoniseren werd in de maanden daarvoor tot kunst verheven door Ad Melkert (PvdA), Hans Dijkstal (VVD), Thom de Graaf (D66), Paul Rosenmöller (GroenLinks) en Jan Peter Balkenende (CDA). Deze mensen hebben nooit berouw getoond en gaan heden ten dage nog steeds gewoon door met hun kunstje. Ze haten. Ze haten ‘ons’, in hun ogen die vreselijke extreem rechtse nationalisten.

Daar blijft het niet bij, want ze hebben nieuwe aanwas. Er is een hele nieuwe lichting haters: Attje Kuiken (PvdA), Aukje de Vries (VVD), Jan Paternotte (D66), Lisa Westerveld (GroenLinks) en Joba van den Berg (CDA). De één erger dan de ander, maar ik kon er maar eentje kiezen van D66 waar zij grossieren in haters. Deze deugers haten het hardst.

Als het aan deze politici ligt, dan is de democratie er bij gebaat als partijen worden verboden die in hun ogen extreem rechts zijn. Zij weten hét oordeel te vellen en hebben de waarheid in pacht gekregen. Van wie? Niet van God, maar misschien wel van iemand die zich God waant. Aan deze politici mankeert niets, want wapens sturen naar Oekraïne is bijvoorbeeld de normaalste zaak van de wereld.

Dat ze daarmee gewoon medeverantwoordelijk zijn voor nog meer doden aan vooral Oekraïense zijde komt niet in ze op. De uitkomst van die situatie is al een jaar duidelijk voor iedereen die niet met z’n hoofd in de reet van Joe Biden zit. De media nodigen de ene na de andere fossiele generaal uit die of nog nooit een oorlog heeft meegemaakt of al z’n oorlogen heeft verloren.

De VS hebben na de Tweede Wereldoorlog géén enkele oorlog gewonnen. Maar er overigens wel tientallen gestart. Alsmede de vele kleurenrevoluties om een dictator te kunnen vervangen voor eentje die wel wil luisteren. De hele wereld ziet dat, maar onze politici willen het niet zien. Jammer voor ze dat het volk het wel gaat zien. Tja, de wereld is met internet kleiner geworden.

Kunnen ze wel proberen alle social media te corrumperen en ongevallige websites te blokkeren, maar de waarheid is niet tegen te houden. En al helemaal laten Rusland en China zich niet meer tegenhouden. Kan het niet diplomatiek, dan maar met geweld. En het volk is ook bijna zover. Europese steden staan al bijna in brand en kijk niet gek op als heel binnenkort een burgeroorlog in de VS uitbreekt.

Maar natuurlijk heeft extreem rechts ‘het’ gedaan. Krampachtig wordt gezocht naar schuldigen, naar uitvluchten. Ze willen niet begrijpen dat hun schip aan het zinken is. Door hun gedrag duurt het alleen maar langer en is er meer lijden. Meer dan een miljoen Nederlanders onder de armoedegrens. En dan extreem rechts de schuld geven van alle ellende. Welke extreem rechts sukkels?

Wij zijn nationalisten en willen een fijn land voor Nederlanders. Wanneer jullie lekker globalistisch willen zijn, ga dan lekker in de VS wonen. Of kies een leuk eiland uit, er is er onlangs eentje vrijgekomen waar al die globalisten graag kwamen snuffelen. Binnenkort gaat ook jullie achterban zien hoe de vork in de steel zit. Zelfs de zo begeerde oorlog van de VS gaat dit niet tegenhouden.

Steeds meer waarheid komt boven tafel. Van corona. Van Oekraïne. Van stikstof. Van de EU. Van het WEF. De boel stort in, helaas ook steeds meer letterlijk. Het volk wordt bewust. Veel politici zullen naar ‘onze’ kant springen en het zinkende schip verlaten. Degenen die lang aan boord blijven zullen of verdrinken of door ons worden gekielhaald. Niet dat we daarop zitten te wachten, we hebben liever dat je overstapt.

Dat is het verschil tussen jullie en ons. Wij geven jullie een kans. Jullie vermoorden ons. We begrijpen dat jullie het niet zo (willen) zien. Jullie deugen en wij zijn extreem rechtse fascisten. Natuurlijk joh, droom nog lekker een paar maanden verder. Ga het maar aan jullie kinderen en kleinkinderen uitleggen later. Eens zul je verantwoording moeten afleggen, al is het op het laatst aan God.

Volg de TLF: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: