April 7, 2023

Foto: freepik / serhii_bobyk

Er is iets heel erg mis. Moedersterfte is in de Verenigde Staten geëxplodeerd. Zwangerschapsproblemen zijn ook ongekend hoog. Zijn Covid-19 vaccinatiecampagnes hier mede debet aan?

Volgens een nieuw rapport van het National Center for Health Statistics bereikte het aantal moedersterfgevallen in 2021 het hoogste niveau in bijna 60 jaar. Vergeleken met 2020 en 2019 steeg het aantal moeders dat overleed tijdens de zwangerschap of binnen 42 dagen na de bevalling met 40 procent tot een totaal van 1.205 vrouwen in 2021 (toen de Covid-vaccinatiecampagnes begonnen). Dit komt neer op meer dan drie sterfgevallen per dag en is het hoogste moedersterftecijfer sinds 1965. Deze cijfers zijn zorgwekkend omdat het geboortecijfer in de VS een dalende trend vertoont en daarom een daling van het aantal sterfgevallen zou zijn verwacht, bericht Report24.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn de belangrijkste oorzaken van zwangerschapsgerelateerde sterfgevallen hartziekten, infecties, cardiomyopathieën en bloedingen. In het verleden kregen vrouwen vaak de schuld, waarbij werd beweerd dat de hoge sterftecijfers van Amerikaanse vrouwen te wijten zijn aan hun zwaarlijvigheid, hun “hogere leeftijd” tijdens de zwangerschap (hoewel oudere moeders ook in verband kunnen worden gebracht met een langere levensduur en andere positieve gezondheidsresultaten) of een gebrek aan medische zorg. Dit kan echter geen verklaring zijn voor een toename van 40% in zo’n korte tijd.

Er zijn echter ook deskundigen die zowel Covid-19 als de experimentele Covid-vaccins de schuld geven van de toename. “Het aantal en het percentage moedersterfgevallen waarbij COVID-19 werd genoemd waren hoger in 2021 dan in 2020, wat suggereert dat COVID-19 waarschijnlijk heeft bijgedragen aan de toename van moedersterfgevallen,” vertelde Donna Hoyert, auteur van de studie bij het National Center for Health Statistics van de CDC, aan Reuters. Aan de andere kant laten rapporten over bijwerkingen van de Covid-19 vaccins ook een hoog aantal miskramen zien.

Volgens een studie uit december 2022 die beschikbaar is als pre-print (wat betekent dat het nog niet peer-reviewed is), blijkt uit door de CDC verzamelde gegevens dat Covid-19 vaccins veel reactiever zijn dan griepvaccins en in verband worden gebracht met meer dan twee keer zoveel menstruatieafwijkingen, miskramen, foetale chromosoomafwijkingen, foetale misvormingen, foetale hartafwijkingen, doodgeboorten en vroegtijdige sterfte, onder andere.

Er is een bekend gezegde: “Als iets eruitziet als een eend, geluiden maakt als een eend en loopt als een eend, is het zeer waarschijnlijk een eend.” Met andere woorden, wanneer er zoveel bewijs is van zwangerschapsproblemen veroorzaakt door de experimentele en controversiële Covid-vaccins, en wanneer er ook tienduizenden sterfgevallen mee in verband zijn gebracht (alleen al in de Verenigde Staten), mogen daar best conclusies aan verbonden worden.

Follow the TLF: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: