Juni 1, 2023

In een recente uitzending van “Ask Dr. Drew” onthulde de beroemde journalist A.J. Benza dat Jamie Foxx blind en gedeeltelijk verlamd werd nadat hij een covid-19-vaccinspuit had genomen dat van hem werd geëist door een filmstudio. Benza onthult dat het hele media establishment liegt over de toestand van Foxx om de waarheid over de gevaren van vaccins te verdoezelen, en dat Foxx’ eigen familieleden hem indekken en weigeren de waarheid over de medische toestand van de acteur te onthullen, schrijft Mike Adams.

Benza verklaart dat zijn bron “in de kamer” was met Foxx (schijnbaar in de ziekenhuiskamer), en legt uit dat Jamie “de prik niet wilde, maar door de film waar hij aan meedeed, werd hij onder druk gezet om hem te nemen.”

Hij voegt eraan toe: “Door de bloedprop in de hersenen… raakte hij gedeeltelijk verlamd en blind.”

Momenteel beweert de familie Foxx dat Jamie Foxx “communiceert”, wat zou kunnen betekenen dat hij bijvoorbeeld met zijn hand kan knijpen, of dat hij op een of andere manier kan vocaliseren.

Het feit dat we geen video hebben gezien van Foxx zelf, die verklaart dat hij gezond en in orde is, in zijn eigen woorden, geeft aan dat Foxx een ernstige medische ramp heeft meegemaakt na het nemen van de vaccinspuit. Het zou geen overhaaste conclusie zijn dat Foxx niet in staat is om op een samenhangende manier te spreken, hoewel veel slachtoffers van een beroerte met training grote vooruitgang kunnen boeken bij het opnieuw leren spreken (d.w.z. vocalisatiemotoriek).

Wij bidden voor Jamie Foxx voor een spoedig herstel en wensen Foxx of andere vaccinslachtoffers geen kwaad toe. In feite hebben wij onze inspanningen erop gericht om te voorkomen dat mensen schade ondervinden van vaccins door de waarheid te durven vertellen over de gevaren, de toxiciteit en de sterfgevallen van vaccins. Wij geloven dat als Jamie Foxx Natural News had gelezen, hij de giftige prik had afgewezen en nu gezond zou zijn.

Wetenschappelijke gegevens tonen aan dat de gevaccineerden “superverspreiders” zijn geworden

Vaccins vernietigen levens.

Bekijk de korte clip van Ask Dr. Drew (met AJ Benza) hier:

https://www.brighteon.com/embed/69738bdc-bee5-4501-8f96-a1e02b812878

De vaccinindustrie zal Jamie Foxx begraven om de waarheid over door vaccins veroorzaakte schade en handicaps te verdoezelen

Maakt u zich geen illusies dat het hele genocidale vaccin establishment overuren maakt om dit alles in de doofpot te stoppen en ervoor te zorgen dat niemand achter de waarheid komt over het leven van Jamie Foxx dat naar verluidt is verwoest door dezelfde vaccins die meedogenloos zijn gepusht door de payola-media en de criminele FDA.

Zoals ik in de Brighteon Broadcast News van vandaag zeg (zie hieronder): “Zwarte Amerikanen zouden beter moeten weten dan de medische wereld te vertrouwen met experimentele spuiten.” Wist Foxx niet van de geschiedenis van Tuskegee? Medische experimenten op zwarte gevangenen? Zwarte legersoldaten? Zwarte burgers?

Als een zwarte man of vrouw een experimentele medische injectie neemt, geeft hij zijn leven over aan een medisch kartel dat systematisch heeft geprobeerd genocide te plegen op gekleurde mensen, onder meer via abortussen. De oprichter van Planned Parenthood verwees naar zwarten als “menselijk onkruid” en promootte abortus als een middel om massamoord te plegen op zwarte baby’s voordat ze geboren waren.

Het is niet verrassend dat het gebruik van covid-vaccins onder zwarte Amerikanen beduidend lager is dan onder blanken. Om welke reden dan ook, blanken zijn vaak ongelooflijk goedgelovig en geloven vaak in valse autoriteit. Zwarten daarentegen zijn doorgaans kritischer bij het vertrouwen in “overheidsfunctionarissen”, om voor de hand liggende redenen.

Ongeacht je huidskleur of etniciteit is het een dwaze zet om je leven toe te vertrouwen aan de vaccinindustrie. Velen van hen die de dobbelsteen hebben gegooid, hebben het met hun leven moeten bekopen. Anderen betalen de prijs met levenslange handicaps en verwondingen veroorzaakt door experimentele mRNA-injecties. En de echt geïnformeerde mensen weten dat covid-19 “vaccins” ontworpen biowapens zijn die bedoeld zijn om de bevolking te ontvolken.

Pogingen tot ontvolking door de overheid zijn traditioneel gericht op mensen van kleur. Hetzelfde geldt voor de abortusindustrie en de kankerindustrie, waar zwarten routinematig het doelwit zijn van eliminatie door het medisch establishment, dat wordt gedomineerd door op winst gerichte, door hebzucht gedreven machtsmakelaars die zwarten alleen zien als een bron van inkomsten, niet als mensen die het waard zijn om te leven.

Meer informatie in het Brighteon Broadcast News van vandaag, waarin de volgende onderwerpen allemaal aan bod komen:

– Van Jamie Foxx is nu bevestigd dat hij VACCINSCHADE heeft opgelopen, waardoor hij een ernstige HARTAANVAL met blindheid en verlamming heeft gekregen.
– Target beweert dat je een “extremist” bent als je niet geniet van het verminken van kinderen via transgenderisme
– DEDOLLARISATIE: China bereikt overeenkomsten voor $582 BILJOEN in niet-dollarhandel
– Rusland-hater Victoria Nuland geeft toe dat de VS de oorlog van Oekraïne tegen Rusland leidt
– CEO van grootste koolstofkredietfraudebedrijf stapt op, geeft toe dat koolstofkredieten een zwendel zijn
– Webinar onthult het plan van de CCP om Amerika van binnenuit aan te vallen: Militaire slapende cellen worden geactiveerd
– VALSE VLAG: Media beweert dat “rechtse extremisten” het elektriciteitsnet zullen aanvallen – in werkelijkheid zal de FBI het afsluiten
– Volledig interview met John Fredericks: Culturele oorlogen, Target winkels en Trump’s weg naar victorie
– Waarom we Target-winkels voor het leven VERMIJDEN en niet slechts een boycot volgen
– Volledig interview met Dr. Pierre Kory over genezing van vaccinletsels en spike-eiwitvergiftiging

https://www.brighteon.com/embed/32c14481-97d8-4018-8ad8-8c20e2117f62


https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory
Bron: Frontnieuw Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: