Juni 1, 2023

Afbeelding: Strategic Culture

Dhandhavers van de Europese Unie hebben Twitter-eigenaar Elon Musk verteld dat de vrijwillige informatiecode van de EU niet vrijwillig is en dat de EU Twitter een boete zal opleggen als Musk zich niet aan de NAVO-regels houdt. Hoewel Musk nog steeds de symbolische non-conformist van de NAVO is, vertelt de EU hem en ons allemaal in wezen dat elke afwijking van haar Russofobe, Slavofobe en Sinofobe narratieven zwaar zal worden bestraft, schrijft Declan Hayes.

Vanuit het oogpunt van von der Leyen en de andere marionetten van de NAVO is dat volkomen logisch. Aangezien de actieve houdbaarheid van de gevestigde media snel afloopt, heeft de EU alleen nog maar alternatieve media om te vernietigen met enorme boetes in het geval van Twitter of, meer in het algemeen, door het verdringen en muilkorven van alle waarheidsvertellers.

Kijk maar naar de behandeling van Roger Waters van Pink Floyd, een levenslange antifascist, wiens vader in de strijd tegen de nazi’s is gesneuveld, maar die de usual suspects, zoals altijd aangevoerd door de BBC en de Guardian, proberen te verbannen omdat hij een jodenhatende nazi zou zijn, alleen maar omdat hij de rechten van de Palestijnen steunt, omdat hij Julian Assange steunt en omdat hij dom genoeg is om nog steeds live concerten te geven met die ongereconstrueerde standpunten, nu hij de 80 nadert.

De EU-code die Waters en Musk slachtoffert, is “bedoeld om winstbejag uit desinformatie en nepnieuws te voorkomen, en om de transparantie te vergroten en de verspreiding van bots en nepaccounts tegen te gaan.”

Met desinformatie bedoelen de schurken van Von der Leyen, naast Waters, het werk van mensen als onze eigen uitstekende Stephen Karganovic, die niet alleen een kwaliteitsdenker en -schrijver is, maar op elke denkbare EU- en NAVO-hitlijst staat omdat hij zijn waarheden aan de macht brengt. En anderen zoals Fjodor Loekjanov en Timur Fomenko, die uitstekende analytische kopij schrijven voor Russia Today, dat samen met deze site onderworpen is aan een reeks sancties en scheldpartijen die even lasterlijk en onwetend zijn als die welke deze EU- en NAVO-debielen naar Waters of andere van hun beteren gooien.

Het doel om Strategic Culture, Russia Today, Waters en zelfs Masha en Mishka te bestempelen als desinformatie is om de gemeenschappelijke ruimte te controleren en de ideeën van ketters als Jeremy Corbyn, Robert F Kennedy Junior of hun type geen ruimte te geven om te overleven.

Met nepnieuws is de EU vooral bezig met mensen die hun misdaden aan het licht brengen, familiemensen als Roger Waters en Julian Assange, die nu het equivalent van een levenslange gevangenisstraf heeft gekregen omdat hij het kleinste deel van de oorlogsmisdaden van de Yanks in Irak aan het licht heeft gebracht, misdaden die, vergeet niet, ook de groepsverkrachting van kleine meisjes door deze voorbodes van de democratie in VS-stijl omvatten.

En dan is er Gonzalo Lira, die zich op de ergste plaats bevindt, namelijk in Oekraïne, wiens soldaten lijken verkrachten, en waar politici alle oppositiepartijen, alle oppositiemedia en alle religies die hun uiterst corrupte systeem niet aanbidden, verbieden, maar toch, terwijl de lijkenverkrachters God weet wat doen met Gonzalo Lira in God weet waar, heeft Oekraïne zijn rangschikking in de persvrijheid- en transparantie-indexen van de NAVO zien stijgen als een Amerikaanse kale adelaar die zich niets aantrekt van de stank eronder. Het voormalige nazi-romp Reich is, zo verkondigen de desinformatiedeskundigen van de EU, het land van de vrijen en het land van de dapperen, ook al is het de hel op aarde voor Lira en miljoenen andere slachtoffers van Zelensky.

De marteling van Assange en Lira heeft talloze anderen het zwijgen opgelegd en daarmee plaats gemaakt voor NAVO’s eigen kwakzalverjournalisten om de leegte op te vullen met hun eigen nepnieuws, dat ons tot voor kort werd voorgeschoteld door seksuele roofdieren als Philip Schofield, ITV’s equivalent van Jimmy Savile van de BBC.

Om er geen doekjes om te winden, maar corrupte landen en instellingen die Jimmy Saville, Philip Schofield, Ghislaine Maxwell, Lord BoothbyTom Driberg MP, Jeffrey Epstein, Sir Ted HeathCyril SmithKarim Ahmad KhanImran Ahmad Khan en prins Andrew verheffen tot posities van macht en autoriteit, zijn niet in de positie om iemand de les te lezen over transparantie of om hun nepnieuws-lijn te spinnen over hun eigen terroristische aanval op Nordstream.

Wat betreft bots en nepaccounts, die laster had moeten sterven met het einde van Russiagate, een van een aantal massale CIA/EU-inspanningen om nepnieuws en ondoorzichtigheid te verspreiden via hun eigen bots en nepaccounts.

Maar waarom, zouden de Clinton, Biden, Obama en andere georganiseerde misdaadfamilies zich afvragen, het wiel opnieuw uitvinden, als de oude lasterpraatjes van de media van de NAVO net zo goed werken als altijd?

Wat we hebben met al deze vlotten van EU-wetten, boetes, sancties, grootspraak en bluf is een soort NATO Cosplay, waarbij von der Leyen en haar mede-Cosplay samenzweerders mogen moraliseren, terwijl de families Biden, Kerry en Pelosi Oekraïne mogen bestrooien met genoeg biolaboratoria om de helft van de Europese bevolking uit te roeien, en de New York Post, het enige mediakanaal dat verslag deed van de misdaden die Hunter Biden’s laptop onthulde, wordt verbannen en belaagd door de FBI goon squads.

De Digital Services Act van Von der Leyen zal beledigende humor, zoals het vergelijken van de Franse dictator Macron met Hitler, verder strafbaar stellen. Ongeveer 19 bedrijven, waaronder Alphabet’s Google Maps, Google Play, Google Search, Google Shopping, YouTube, Meta’s Facebook en Instagram, Amazon’s Marketplace, Apple’s App Store, Twitter, Microsoft’s twee onderdelen LinkedIn en Bing, booking. com, Pinterest, Snap Inc’s Snapchat, TikTok, Wikipedia, Zalando, en Alibaba’s AliExpress zullen allemaal moeten gehoorzamen aan von der Leyen’s dictaten “om het internet veiliger te maken” door het wissen van zogenaamde desinformatie op welke manier von der Leyen en haar mede-plagiaatplegers dat van het ene op het andere moment ook besluiten te definiëren.

Niet dat oorlog hun enige verdienste is die de bescherming van de censor nodig heeft. Meer dan 3.400 peer-reviewed papers die vraagtekens zetten bij het Covid narratief van de NAVO zijn ook buitenspel gezet en genegeerd. Nepnieuws, Russische propaganda, desinformatie of iets dergelijks. Ik ben een van de velen die het vaccin van Von der Leyen’s man niet heeft genomen. En ik ben blij dat ik niet in hun dansende verpleegsters en hun niet aflatende marketing ben getrapt, ongeacht of ze met hun nepvaccins met nepnieuws leuren of niet. Ik heb geen idee of die vaccins effectief zijn of niet. Ik ben niet bevoegd om daarover te oordelen.

Maar wat ik wel weet is dit. Er zijn grote groepen Amerikaanse en Europese politici, zoals de Amerikaanse voortvluchtige Lindsey Graham, die zijn gepromoveerd omdat ze, hoe dom ze ook zijn, voldoende ruggengraatloos zijn om de oorlogen, vaccins en andere maatschappelijke slopers te pimpen die degenen die hen financieren en controleren verkopen.

Over oorlog gesproken: NAVO en KFOR-huurlingen hebben zojuist een stel Serviërs afgeslacht in Zvecan (Noord-Kosovo). Hoewel ik met belangstelling uitkijk naar een goede analyse van deze laatste NAVO-oorlogsmisdaad door Fyodor Lukyanov, Timur Fomenko en onze eigen uitstekende Stephen Karganovic, weet ik dat niet alleen hun mening volledig in strijd zal zijn met die van de semi-geletterde factcheckers van de EU, maar dat Russia Today en Karganovic veel dichter bij de waarheid zullen zitten dan een van von der Leyen’s volgelingen ooit zou kunnen zijn, omdat die EU yellow packs zijn klaargestoomd om de misdaden tegen Serviërs en Palestijnen waarop dit artikel en duizend andere op deze site de aandacht vestigen, te overschilderen en te verbergen.

Follow us!!! Volg ons: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: