Juni 12, 2023

Mel Gibson vreest voor zijn leven nadat hij gezworen heeft een pedofiele elitekring te ontmaskeren die actief is in het hart van het Hollywoodsysteem. Volgens Gibson hebben de Hollywood-elites al geprobeerd om hem te elimineren, het zwijgen op te leggen en zijn carrière te vernietigen – maar dat is allemaal niet gelukt omdat wij, het volk, begrijpen dat hij de waarheid vertelt, bericht Thepeoplesvoice.

Mel Gibson maakte het establishment in 2017 woedend door Hollywood aan te klagen als een “hol van parasieten” die “zich tegoed doen aan het bloed van kinderen.”

De mainstream media stortten zich al snel op de onthullingen van Gibson, zetten factcheckers zoals Snopes in om de commentaren als nepnieuws te bestempelen en verwijderden vervolgens elke video en elk artikel van het internet. Orwell waarschuwde ons dat de elites in de toekomst onwelgevallige informatie zouden “memory-holen”. En dit is precies wat de elites deden met Gibsons onthullingen over Hollywood.

Kortom, Mel Gibsons stem werd het zwijgen opgelegd.

Nu, zes jaar later, heeft Mel Gibson verklaard dat hij “niets meer te verliezen heeft” en dat hij vastbesloten is om zijn steentje bij te dragen aan het uitroeien van het kwaad van pedofilie en kinderhandel door de elite – ongeacht de persoonlijke gevolgen.

Sound of Freedom vertelt het verhaal van Tim Ballard, een voormalige CIA-agent die zijn baan als Special Agent bij Homeland Security Investigations opzegt. Volgens de eerste berichten onthult de film VIP-pedofilie en kinderhandel.

Tim Ballard vertelde onlangs aan een menigte op de jaarlijkse conventie van het Utah Eagle Forum 2023 dat de vierdelige docuserie, geproduceerd door Tony Robbins, bijna klaar was, en hij onthulde ook dat Gibson zijn leven heeft gewijd aan het redden van kinderen van pedofielen uit de elite.

De mainstream media zijn doodsbang voor Gibsons nieuwe rol en doen er alles aan om de massa te misleiden. Volgens factcheckers is Mel Gibson niet betrokken bij de Sound of Freedom. Ze beweren zelfs dat hij zijn betrokkenheid heeft ontkend – natuurlijk via een anonieme bron zonder naam.

Waarom liegen ze zo schaamteloos over Gibsons rol in The Sound of Freedom? Omdat ze doodsbang zijn voor wat hij zal onthullen.

Volgens Gibson dekken ze de duistere krachten die vastbesloten zijn om hem het zwijgen op te leggen. Ze zijn zo vastbesloten om hem het zwijgen op te leggen en deze film te onderdrukken, dat ze niet willen dat het grote publiek ook maar enig idee heeft dat de film überhaupt bestaat.

Kari Lake had een ontmoeting met Gibson en ze spraken over de afschuwelijke kinderhandel die over de hele wereld plaatsvindt

We moeten ons aansluiten bij dappere patriotten zoals Kari Lake en weigeren om terug te deinzen voor de elite en hun aanvalshonden in de mainstream media.

Kinderhandel is het vuile geheim van het Westen en de elite wil niet dat u de volledige omvang van de epidemie kent.

Miljoenen kinderen raken elk jaar vermist, honderdduizenden alleen al in de VS, en velen van hen vallen in handen van roofdieren die hen verhandelen via pedofilienetwerken waar de kinderen onvoorstelbare gruwelen ondergaan.

Sekshandel – vooral als het gaat om het kopen en verkopen van jonge meisjes – is big business geworden in Amerika. In 2011 was het de snelst groeiende business in de georganiseerde misdaad en het op één na meest winstgevende illegaal verhandelde product, na drugs en wapens.

Ga maar na: elke twee minuten wordt er een kind uitgebuit in de seksindustrie.

Zoals onderzoeksjournaliste Amy Fine Collins opmerkt: “Het is lucratiever en veel veiliger geworden om kneedbare tieners te verkopen dan drugs of wapens. Een pond heroïne of een AK-47 kan één keer verkocht worden, maar een jong meisje kan 10 tot 15 keer per dag verkocht worden – en een “rechtschapen” pooier neemt 100 procent van haar inkomsten in beslag.”

Zoals Ernie Allen van het National Center for Missing and Exploited Children opmerkt: “De enige manier om dit in geen enkele Amerikaanse stad te vinden, is door er gewoon niet naar te zoeken.”

Waar komt deze honger naar jonge kinderen vandaan?

Kijk om u heen.

Kinderen worden al jaren geseksualiseerd in muziekvideo’s, op billboards, in tv-reclames en in kledingwinkels zoals Target. Marketeers hebben een vraag naar jong vlees gecreëerd en een kant-en-klaar aanbod van hypergeseksualiseerde kinderen.

Zoals Hollywoodveteraan James Woods deze week zei, is Hollywood “honderd keer kwaadaardiger” dan uw ergste angsten.

En Hollyweird, zoals Gibson altijd heeft geweten, is de kern van het kwaad in deze wereld.

In tegenstelling tot de meeste sterren liet Gibson zich niet verleiden door het kwaad. Hier is hij jaren later, nog steeds weigerend om in het kwaadaardige systeem te trappen.

Na een adempauze kwam Gibson terug en besloot dat hij zich niet meer aan de regels van Hollywood wilde houden. Hij trotseerde het studiosysteem en maakte het epos Passion of the Christ. En nu doet hij het opnieuw door samen te werken met Tim Ballard en Jim Caviezel en Sound of Freedom te maken.

De entertainmentindustrie en de mainstream media, die werken namens de elites, zijn vastbesloten om de epidemie van pedofilie onder de pet te houden. Ze zijn vastbesloten om te blijven ontkennen dat er een probleem is, ondanks het bewijs dat er elk jaar miljoenen kinderen vermist raken.

Dappere patriotten zoals Mel Gibson, Tim Ballard en Jim Caviezel zijn vastbesloten om deze epidemie aan het licht te brengen.

Het lijdt geen twijfel dat de mainstream media weer helemaal opnieuw zullen proberen om Mel Gibson te elimineren. Als ze hem op deze manier niet het zwijgen kunnen opleggen, zoals hij gelooft, dan zouden de gevaren voor Gibson wel eens veel ernstiger kunnen zijn.

Het is belangrijk dat we hem en zijn werk steunen en niet toestaan dat de mainstream media hem met leugens en nepnieuws besmeuren.

Kijk:

Mel Gibson: Hollywood Elite Trying To Kill Me for Exposing Pedophile Ring

Volg ons op Telegram

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: