Juni 19, 2023

Danielle Smith, de premier van Alberta, Canada, is de eerste belangrijke gekozen politicus ter wereld die zich oprecht verontschuldigt bij de ongevaccineerden voor de misdaden die de regering tijdens de Covid-afsluitingen tegen hun mensenrechten heeft begaan, bericht Thepeoplesvoice.

Aangezien we nu weten dat Covid-vaccins de overdracht van het virus niet tegenhouden en miljoenen plotselinge sterfgevallen onder jonge, gezonde mensen hebben veroorzaakt, werd premier Smith gevraagd of ze zich namens de staat Alberta wilde verontschuldigen voor de autoritaire behandeling van de ongevaccineerden door de regering. Ze antwoordde:

“Ik kan me nu meteen verontschuldigen. Het spijt me heel erg,” zei ze, “voor iedereen die op ongepaste wijze gediscrimineerd werd als gevolg van hun vaccinatiestatus, spijt het me heel erg. Voor alle overheidsmedewerkers die ontslagen zijn vanwege hun vaccinatiestatus, en ik verwelkom ze als ze terug willen komen.”

Jimmy Dore was stomverbaasd over de verontschuldiging en besteedde er uitgebreid aandacht aan in zijn uitzending. Kijk:

Nog verbazingwekkender dan de welgemeende verontschuldiging was dat Premier Smith zei dat ze serieus overwoog om wettelijke amnestie te verlenen aan alle Alberters die beschuldigd waren van lockdownovertredingen.

Alberta is het eerste rechtsgebied in Canada – misschien zelfs in de wereld – dat zijn excuses aanbiedt aan zijn ongevaccineerde burgers voor hun discriminatie.

Volgens Smith zijn de ongevaccineerden de meest gediscrimineerde mensen die ze ooit in haar leven heeft meegemaakt.

Het zal niemand verbazen dat de premier nu het onderwerp is van aanvallen van de mainstream media en Big Tech, die proberen haar het zwijgen op te leggen.

Amerikaanse liberalen gaan door het lint nadat Covid-positieve celebrity aankondigde dat hij zichzelf heeft behandeld met Ivermectine en Regeneron

Vorige week kondigde premier Smith aan dat Facebook op onverklaarbare wijze haar account een paar dagen had opgeschort.

“Big tech en overheidscensuur worden een gevaar voor de vrijheid van meningsuiting over de hele wereld,” protesteerde Smith woensdag in een tweet waarin ze Twittereigenaar Elon Musk en Meta CEO Mark Zuckerberg tagde.

“Als premier van een provincie met 4,6 miljoen Albertianen – als ze mij kunnen verhinderen om met jullie te communiceren, stel je dan eens voor wat ze met ieder van ons kunnen doen.”

“Ongeacht onze politieke overtuigingen moeten we ons allemaal verzetten tegen censuur.”

volg ons….

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: