Juni 30, 2023

Amish gemeenschappen die de richtlijnen van de CDC tijdens de Covid-19 pandemie trotseerden, hadden 90 keer minder sterfgevallen dan het gewone Amerika, volgens de resultaten van een verbluffend nieuw onderzoek dat ernstige vragen oproept over de doeltreffendheid van vaccinaties, maskers, lockdowns en sluitingen van scholen, bericht Thepeoplesvoice.

De Amish deden niets om zich te beschermen tegen het krijgen van COVID: geen lockdowns, geen vaccinaties, geen maskers, geen sociale afstand, geen mandaten, geen sluiting van scholen, niets.

Als leden van de Amish gemeenschap ziek werden, gebruikten ze ivermectine, zink, vitamine D uit zonlicht en andere methoden die niet aanbevolen werden door het CDC of de FDA.

Zoals Steve Kirsch uitlegt:

Op 22 mei 2023 loofde ik een beloning van $2.500 uit voor iedereen die mij de namen kon geven van meer dan 5 Amish mensen in Lancaster, PA (dat is ’s werelds grootste gemeenschap van Amish mensen met meer dan 45.000 mensen) die stierven aan COVID.

Niemand kon dat. Ik kreeg een paar namen. En niemand kon iemand onder de 50 jaar noemen die ervan verdacht werd aan COVID te zijn overleden. Het beste wat iemand kon doen was 5 namen bedenken, 52 jaar en ouder, meestal heel oude mensen. De persoon die de 5 namen vond, heeft zeer goede connecties in de Amish gemeenschap.

Hij vond slechts 5 Amish die mogelijk aan COVID waren overleden. Ongeveer 90% van de Amish is geïnfecteerd met COVID. Dus de IFR= 5/40.500=.00012

In de VS als geheel waren er 100 miljoen gevallen van COVID en meer dan 1,1 miljoen sterfgevallen. De totale IFR in de VS is .011.

De verhouding is .011/.00012=91.

Dat is echt verbluffend. De Amish stierven 91X minder aan COVID dan de VS als geheel.

Wat de Amish zo ontzagwekkend maakt, is dat niemand dit kan betwisten, omdat niemand de namen kan vinden van >5 ongevaccineerde Amish die stierven aan COVID

Normaal gesproken kunnen de gezondheidsautoriteiten de echte statistieken over het aantal ongevaccineerde mensen en de mensen die gestorven zijn aan COVID volledig verbergen. Niemand zou het ooit te weten komen.

Maar bij de Amish valt er niets te verbergen. Iedereen kan het allemaal zien.

De gemeenschap van ongevaccineerde Amish is groot genoeg om goede aantallen te hebben en toch klein genoeg dat er geen plaats is om de sterfgevallen te verbergen. Zij zijn de “Goudlokjes” voor COVID-bestrijding: niet te klein, niet te groot, maar precies de juiste grootte. U kunt de sterfgevallen gemakkelijk verifiëren. En omdat vrijwel iedereen al vroeg in de pandemie besmet was, waar mensen stierven met een herkenbare “steeds moeilijker adem te halen” ademhalingsaandoening, waren de COVID-doden voor iedereen herkenbaar.

Er is dus geen manier om dit aan te vallen.

Ook kan niemand beweren dat de Amish een beschermend gen hebben dat hen beschermt tegen COVID. 90% werd al heel vroeg besmet. Het Ministerie van Defensie bestudeert de Amish nu al meer dan 50 jaar. Als er een beschermend gen was, dan hadden ze dat nu wel gevonden.

Het recordniveau gebrek aan transparantie van gegevens van de gezondheidsautoriteiten wereldwijd zou u alles moeten vertellen wat u moet weten

De Amish deden niets anders dan ons voorzien van statistieken die publiekelijk verifieerbaar zijn.

Aan de andere kant hebben de gezondheidsautoriteiten van de VS in elke staat en in elk land opzettelijk de vaccinatiesterftegegevens uit het publieke zicht gehouden en alleen beknopte gegevens verstrekt.

U kunt van geen enkele staat of federale overheid waar ook ter wereld gekoppelde gegevens op het niveau van vaccinatiesterfte krijgen: ze weigeren allemaal om ze te produceren. Geen uitzonderingen.

Ik heb meer dan een uur met een van mijn senatoren gesproken over het sponsoren van een wetsvoorstel en hij zei alleen dat hij erover zou “nadenken”.

Volg de TLF Op https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Nadat ik onze staatsepidemioloog Erica Pan had gevraagd of zij geloofde in transparantie van volksgezondheidsgegevens, stopte ze op dat moment met het beantwoorden van mijn e-mails.

Niemand laat ons binnen om de gegevens in te zien.

Het is gewoon niet toegestaan voor iedereen om de gegevens in te zien en de waarheid te weten te komen.

We worden allemaal verondersteld hen te vertrouwen.

Soms heb ik geluk en krijg ik uitgelekte gegevens in mijn mailbox. De weinige gegevens die ik uit de volksgezondheidsdossiers heb kunnen halen, laten zien dat de COVID-vaccins mensen doden. Het aantal sterfgevallen zou na vaccinatie moeten dalen, niet stijgen.

De peer-reviewede literatuur is niet in staat om meer dan een handvol ongevaccineerde Amish sterfgevallen als gevolg van COVID te vermelden.

Het artikel van Dewalt zegt het volgende:

“Er moet worden opgemerkt dat COVID slechts drie keer werd genoemd in de sectie overlijdensberichten van The Diary voor Amish sterfgevallen van 2014 tot 2021.”

Zo ook het artikel van Rachel Stein, Closed but Not Protected: Excess Deaths Among the Amish and Mennonites During the COVID-19 Pandemic, onderzocht geen enkel sterfgeval om de doodsoorzaak vast te stellen.

Ze bieden hun gegevens ook niet op verzoek aan (Rachel Stein van WVU heeft nooit op mijn verzoek gereageerd).

Daar is een reden voor: de studie van Stein over het sterftecijfer bij de Amish vertoont ernstige gebreken, zoals blijkt uit dit artikel: Taxpayer-Funded Study Pushes False Narrative about Amish and Mennonite Excess Deaths During COVID-19. Ik heb Rachel Stein laten weten dat ze haar artikel in het licht hiervan moet intrekken. Geen reactie. Ik denk dat wetenschappelijke integriteit er voor veel mensen gewoon niet toe doet.

De grote vaccinramp – Hoe komt het dat deze leugenaars nooit verantwoordelijk gesteld worden voor hun leugens en slechte werken?

De gegevens zijn openbaar, maar The Budget staat niet online. Het voelt alsof ze iets verbergen als ze hun gegevens niet vrijgeven.

De regering van Israël vond een vergelijkbaar resultaat: geen sterfgevallen onder de 50 jaar voor mensen zonder comorbiditeiten

Bekijk dit artikel: New Israeli Data: No Known Covid Deaths in Healthy People Under 50.

De ongevaccineerde Amish hadden geen sterfgevallen onder de 50, ongeacht hun gezondheidstoestand!

Volg de TLF op: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: