juli 5, 2023

Klaus Schwab: “We moeten ons voorbereiden op een bozere wereld.” “Jonge mensen hebben het recht om boos te zijn.” Klaus Schwab woont in het Zwitserse Cologny, waar de zwarte immigrantenpopulatie nul is. In feite is de zwarte bevolking in Zwitserland minder dan 1%. Het land in Europa met de grootste zwarte immigrantenbevolking is het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Frankrijk. Oproerkraaiers worden vaak aangemoedigd als ze geen echte gevolgen zien. Het Verenigd Koninkrijk is de volgende, schrijft Helena Glass.

Een Imam heeft een contextuele analyse gegeven die perspectief biedt. Terwijl alle moslims verantwoordelijk worden gehouden als gevolg van de Franse opstand, komen deze radicalen niet uit het Midden-Oosten, maar uit Afrika. De mannen worden niet doorgelicht, ze hebben geen vaardigheden om te werken, ze spreken de taal niet, ze brengen nieuwe ziekten mee, en westerse regeringen doen dit in overeenstemming met het WEF.

Deze radicalen worden naar westerse landen gebracht waar de blanke bevolking te horen krijgt dat ze moeten assimileren. We zijn allemaal gelijk. Maar dit zijn de verworpenen uit de samenleving. Want de geïmporteerde moslimzwarten willen alleen maar “mensen vermoorden.” In tegenstelling tot ons westerse elite mediaconglomeraat, is de overgrote meerderheid van de immigranten uit Afrika mannen, jonge mannen. Jongbloedige boze mannen.

De minister van Financiën van Dubai bevestigde ook het niet-doorlichten argument – moslims gaan niet naar Dubai, Saoedi-Arabië, VAE, omdat ze niet getolereerd zouden worden. In plaats daarvan nodigen dwaze westerse regeringen hen uit zonder zich zorgen te maken over de ziektes die ze meebrengen, het geweld dat ze meebrengen en de wens om van een uitkering te leven terwijl ze blonde vrouwen met blauwe ogen najagen.

Westerse landen zetten de immigranten niet in quarantaine. Hun culturen zijn gewelddadig. We nemen het ergste van het ergste op met maar één doel – om onszelf te vernietigen. Wij hebben schuld aan deze keuze! Wij – onze regeringen.

Hoe kwamen de opstandelingen in Frankrijk aan hun wapens, hun geweren? De meeste Franse politieagenten hebben geen geweren. Hun wapens bestaan uit flitsbommen, wapenstokken, verdovingsgranaten, traangas en waterkanonnen. Toen de Franse nationalisten kwamen opdagen om voor Frankrijk te vechten met honkbalknuppels. De politie vergaste hen met traangas! Wapenstokken en honkbalknuppels tegen AK’s – wie wint er?

Waar kwam het wapenarsenaal van de jonge relschoppers vandaan? De zwarte markt die het afgelopen jaar+ is overspoeld met Amerikaanse wapens die door Oekraïne op de zwarte markt zijn verkocht. Amerikaanse wapens. Keer op keer kreeg het Pentagon te horen dat de wapens op de zwarte markt verkocht waren. Dus stuurde het Pentagon – meer.

Macron heeft zes dagen lang helemaal niets gedaan – hoewel hij wel naar een concert van Elton John is geweest… Waarom weigert Macron om het leger in te zetten? Omdat, zoals Klaus Schwab zei, de jongeren het recht hebben om boos te zijn – alleen niet in Zwitserland.

Julian Assange: “…het doel is een eindeloze oorlog, geen succesvolle oorlog.” Dat geldt ook voor WOII, Vietnam, Korea, Afghanistan, Syrië, etc… Hij had het in dit citaat over Afghanistan, maar het is net zo goed een reactie op Oekraïne. Zelensky de ‘held’ is Zelensky de man die corrupt genoeg is om zijn volk, zijn land, de grondstoffen en dieren van Oekraïne op te offeren aan deze oorlogsagenda. Bloed.

Terwijl Frankrijk in brand staat, juichen de Klaus-Haviken terwijl ze op een lier spelen… terwijl ze vrolijk hun volgende aanval plannen. In Syrië. De Arabische eenwording is een bedreiging voor het maffiakartel. Instabiliteit is hun enige doel. Nu Iran en Syrië weer welkom zijn in een verenigd Midden-Oosten, ziet de CIA dit als een provocatie tegen de NAVO-macht. Daarom zegt de Russische inlichtingendienst: “De VS bereiden Syrische jihadisten voor op mogelijke aanvallen met chemische wapens om Damascus’ diplomatieke toenadering tot andere Arabische naties te doen ontsporen.”

De media zullen beweren dat Assad de aanvallen heeft bevolen, omdat het Midden-Oosten te onwetend is om de waarheid te kennen.

NAVO-landen beweren dat ze in 2023 $1,3 biljoen aan defensie zullen uitgeven. Rusland zal in 2023 56 miljard dollar uitgeven en China – 224 miljard dollar. In 1948 bedroegen de Amerikaanse defensie-uitgaven $9 miljard – gecorrigeerd voor inflatie zou dat nu $154 miljard zijn. Maar het defensiebudget is meer dan $880 miljard. WAAROM? Omdat De Agenda dat vereiste. Het geld werd niet echt uitgegeven aan wapens of aan onze militaire soldaten die in ellende leven op een hongerloon – het geld werd doorgesluisd naar NGO-denktanks in Langley.

Oekraïne droogt op. Het sentiment is verschoven en er moet een nieuwe vijand worden gecreëerd om een verhoging van het defensiebudget te rechtvaardigen. Zullen de regeringen zich in een speling van het lot keren tegen de rekwisieten die ze gebruikten om te vernietigen? Het is duidelijk dat het Klaus Schwab kartel NIET kleurvriendelijk is. Maar ze weten wel dat de adrenalinefactor bij uw zwarte en moslimrebellen, de drugsfactor en de factor geld HOOG is.

De lokale politie in Frankrijk heeft verklaard: “Dit is GEEN oproer, ze willen ons vermoorden!”

De nieuwe premier van Italië stond 2500 illegale immigranten toe, 28 bootladingen die in een periode van 24 uur aan land kwamen – met nog eens 500.000 wachtenden… Is Italië de volgende of Londen?

DIT is anarchie. Het wordt gevraagd door Klaus Schwab en goedgekeurd door staten en landen. In de VS zagen we hoe de BLM-rellen onze grote steden in dezelfde anarchie stortten. Hele steden tot puin herleid. Branden. Bedrijven verdwenen. Londen is klaar voor de volgende burgeroorlog met een immigrantenbevolking die 40% van de bevolking uitmaakt.

Het was 64 na Christus toen Rome in brand vloog. De klassieke geschiedenis beweert dat Nero opdracht gaf tot de verwoesting terwijl hij zich verschanste in zijn villa in Antium 50 km verderop. Groepen die in de stad vochten beweerden dat ze het bevel hadden gekregen om brand te stichten. Klinkt dat bekend? De rellen duurden negen dagen. Toen het voorbij was, gaf Nero de christenen de schuld, die zo voer voor honden en kruisigingen werden. Uiteindelijk werd de wederopbouw van de stad mogelijk gemaakt door verhoogde “belastingen”.

Nero was in alle opzichten een tiran, narcist en een kwade kracht. Hij kreeg kinderen via zijn slaven en metgezellen. Mannelijke nakomelingen werden naar Griekenland, Spanje en de Balkan gestuurd. De overgeblevenen in Italië zouden zich gevestigd hebben in Sicilië of Calabrië ~ de thuisbasis van de maffia.

Vernietigen en wederopbouwen over de ruggen van het volk. De methodologie van Nero gebruikt door de volgelingen van Klaus Schwab. Black Lives Matter – betaald met geld van de Amerikaanse belastingbetaler om steden in de VS te vernietigen. Het idee was om build back better in de geest van Smart Urban stadsgevangenissen van 15 minuten. Maar Rusland bemoeide zich met het plan.

Door de oorlog in Oekraïne te verliezen, zijn de NAVO en het kartel vernederd. En zoals Schwab herhaalde – het is een veel bozere wereld. Het kartel heeft fanatieke rebellen geïmporteerd en hen opgedragen te VERNIETIGEN. Te Verkrachten. Te Moorden. Want een burgeroorlog is de zoveelste coup voor het militair-industrieel complex.

Follow TLF:https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactoryhttps://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Een gedachte over “Klaus Schwab: “Bereid u voor op een bozere wereld””

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: