juli 6, 2023

Bill Gates is betrapt op het loslaten van miljarden geinfecteerde muggen in de VS en toevallig komt er binnenkort een vaccin uit waarvan hij zegt dat het het probleem van de zieke muggen zal oplossen.

Het bewijs tegen Gates is vernietigend en de door Gates gefinancierde mainstream media doen er alles aan om dit verhaal te onderdrukken en te begraven, schrijft Thepeoplesvoice.

Maanden nadat een technologische start-up van Bill Gates, Oxitec genaamd, miljarden genetisch gemodificeerde muggen in het wild heeft losgelaten, testen muggen in de hele VS positief op extreem zeldzame en dodelijke virussen, waarvan sommige al tientallen jaren geleden zijn uitgeroeid en andere nog nooit eerder in de Verenigde Staten zijn gerapporteerd.

De zieke muggen van Gates hebben zich vermenigvuldigd en Florida en Texas melden nu voor het eerst in tientallen jaren malariagevallen.

Maar het is niet alleen Florida en Texas. Verschillende staten in de VS hebben een sterke toename van door muggen overgedragen virussen gemeld. In het Middenwesten nemen de gevallen van het door muggen overgedragen Jamestown Canyon virus toe. Het Jamestown Canyon virus kan ernstige ziekte veroorzaken, waaronder encefalitis, wat de infectie van de hersenen is, of meningitis, wat de infectie van de membranen rond de hersenen en het ruggenmerg is.

Gezondheidsfunctionarissen zeggen dat twee muggenpoelen in South Georgia positief getest zijn op Eastern equine encephalitis, dat een sterftecijfer van 30% heeft bij mensen.

En het zijn niet alleen mensen die onder vuur liggen. We weten dat het WEF de oorlog heeft verklaard aan onze huisdieren, dus het is geen verrassing dat een door muggen overgedragen virus dat dodelijk kan zijn voor huisdieren naar verluidt ook in opmars is in het hele land.

Bill Gates was zo enthousiast om het ons in te wrijven dat hij een promotievideo opnam om op te scheppen dat “muggen de dodelijkste dieren voor mensen zijn” en dat hij er miljoenen in onze achtertuinen ging loslaten.

Bill Gates heeft het probleem gecreëerd en nu bereidt hij zich voor om in zijn inmiddels bekende gedaante van valse profeet te verschijnen en de oplossing te bieden – die toevallig de vorm heeft van een mRNA-vaccin dat hij vastbesloten is aan u en uw kinderen op te dringen.

Het nieuwe, binnenkort “veilige en effectieve” BioNTech malariavaccin begon in december 2022 met klinische proeven, net op tijd voor de grote, door muggen overgebrachte virusexplosie van 2023, zoals georkestreerd door Bill Gates.

Het door Gates gefinancierde BioNTech vaccin zal ongetwijfeld door de FDA goedgekeurd worden. En de reguliere media zullen zonder twijfel de goedgelovige massa aansporen om de mouwen op te stropen voor nog een dosis Bill Gates’ mRNA.

De mainstream media draaien overuren om het verhaal over de betrokkenheid van Gates bij de door muggen overgebrachte virussen die de VS teisteren te onderdrukken, en ze hebben ook de opdracht gekregen om de onwaarheid in stand te houden dat Gates geen winst maakt met de vaccins die hij de mensheid opdringt.

Maar kunnen we alles geloven wat ze over Gates zeggen als hij in wezen hun betaalmeester en baas is?

Een verontrustend rapport onthulde dat Gates elk jaar honderden miljoenen dollars uitgeeft aan het financieren van mainstream media over de hele wereld, om ze te veranderen in propaganda spreekbuizen voor zijn globalistische agenda.

Een onderzoek door het onafhankelijke MintPress meldt dat de Bill and Melinda Gates Foundation 319 miljoen dollar heeft verdeeld in de vorm van meer dan 30.000 individuele subsidies aan mediakanalen en factcheckers.

Grote mainstream nieuwszenders zoals CNN, NBC, The Atlantic, The Financial Times, BBC en andere zijn allemaal begunstigden van Gates’ financiering. Geen van deze nieuwsorganen laat hun publiek weten dat ze gekocht en betaald worden door Bill Gates.

Ziet iemand anders hier het probleem? Gates heeft miljarden zieke muggen in het wild losgelaten, ze veroorzaken nu enorme problemen, en de mainstream media, die gefinancierd wordt door Bill Gates, overtuigt de massa’s ervan dat Gates er niets mee te maken heeft – maar dat u wel zijn vaccin moet nemen.

Robert F. Kennedy waarschuwt ons al jaren voor de psychopathische trekjes van Gates en hij legt uit hoe Gates en Big Pharma het narratief van de mainstream media beheersen.

Maar er is slechts één probleem voor Gates en zijn volledig gekochte en betaalde mainstream media-hacks. We hebben Gates voor de camera op het World Economic Forum die de duistere waarheid over zijn vaccins en zogenaamde filantropie toegeeft.

Vernietigende dingen. En toch zal Gates onaantastbaar blijven zolang de normies naar het nieuws van de mainstream media blijven kijken en alles wat hen verteld wordt kritiekloos accepteren.

Bill Gates waarschuwt dat we ons moeten voorbereiden op de volgende pandemie zoals op een oorlog

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het onthullen van de misdaden van de elite. Maar we hebben uw hulp nodig om mensen wakker te schudden voor de waarheid en ervoor te zorgen dat de globalistische elite de gerechtigheid krijgt die haar toekomt. Abonneer u op het kanaal, word lid van de People’s Voice Locals gemeenschap en verspreid deze video wijd en zijd om zoveel mogelijk mensen wakker te schudden. We doen dit allemaal samen.

Kijk:

Bill Gates Admits His GM Mosquitoes Are Causing Deadly Malaria Outbreak in U.S.

Volg de TLF: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: