augustus 15, 2023

Direct Energy Weapon (DEW)

Een groot deel van de historische stad Lahaina, de voormalige woonplaats van ongeveer 12.000 mensen in het westen van Maui, is verwoest door de bosbranden die afgelopen dinsdagavond uitbraken. Er wordt gezegd dat deze tragedie de grootste “natuurramp” in de geschiedenis van Hawaï is, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat dit überhaupt een “natuurramp” was. In plaats daarvan gelooft men dat deze werd aangewakkerd door een Direct Energy Weapon (DEW).

De branden verrasten de eilandbewoners en toeristen en sommigen vluchtten zelfs de oceaan in om aan de vlammen te ontsnappen. Duizenden inwoners van Maui werden gedwongen om te evacueren en tragisch genoeg zijn er minstens 99 mensen omgekomen en honderden families zijn ontheemd geraakt. schrijft Patricia Harrity.

“Nu de stroom en de mobiele telefonie in het westen van Maui zijn uitgevallen, weten de functionarissen niet hoeveel mensen die geprobeerd hebben te ontsnappen, nog steeds worden vermist,” zeiden de functionarissen die eraan toevoegden dat “de verwoesting zo wijdverspreid is – en zo catastrofaal – dat het moeilijk is om te schatten hoeveel gebouwen tot de grond toe zijn afgebrand of beschadigd, maar ze schatten dat honderden structuren zijn getroffen,” aldus CBS.

“Wat we zagen was waarschijnlijk de grootste natuurramp in de geschiedenis van de staat Hawaï,” zegt gouverneur Josh Green. Niet iedereen is er echter van overtuigd dat dit überhaupt een “natuurramp” was.

Wat was de echte oorzaak van de bosbranden?

Wat was de echte oorzaak van de bosbranden? Het officiële verhaal van de mainstream media is dat een omgevallen elektriciteitsleiding een klein vlammetje heeft doen ontstaan, dat vervolgens werd aangewakkerd door de krachtige winden van een orkaan, maar wat is nu echt de oorzaak van de enorme bosbranden die een groot deel van het paradijselijke eiland Maui in Hawaï hebben verwoest? Nou volgens Edward Hendrie van Great Mountain PublishingLahaina werd vernietigd door een gericht energiewapen.

Lahaina werd vernietigd door een Directed Energy Weapon (DEW)

Er waren enkele vreemde dingen aan de vermeende natuurbrand in Lahaina, Hawaii. Met name de woordvoerder die uitlegde wat er gebeurde was GEEN brandweerfunctionaris of iemand van de lokale overheid met enige kennis van brandbestrijding of noodsituaties. In plaats daarvan vinden we generaal-majoor Kenneth Hara, de bevelvoerende generaal van de Hawaii Army National Guard. Hij verklaarde dat hij niet wist waardoor de branden ontstonden. Maar hij was van mening dat een lage vochtigheidsgraad en harde wind “de voorwaarden voor de bosbranden hebben gecreëerd“. Hij is een legergeneraal; wat weet hij over bosbranden?

Er is reden om de bewering van de generaal in twijfel te trekken. De bosbranden zouden alleen logisch zijn als een woud van bomen de stad Lahaina omringde. Dat is het eerste probleem met het verhaal. Er is geen bos in de buurt van de stad. Op de satellietfoto hieronder is te zien dat de hoogste bomen in de buurt van de stad toebehoren aan de Maui Kuaia Estate Cacao Farm. Cacaobomen zijn vrij klein en variëren in hoogte tussen 4 en 8 meter. Maar deze bomen staan aan de overkant van een snelweg, honderden meters van het dichtstbijzijnde gebouw. Hoe zit het met de bomen in de stad zelf?

Er staan veel bomen in de stad. Maar als we de foto’s van de stad na de vermeende brand bekijken, zien we dat de bomen in de stad grotendeels intact zijn. Vreemd genoeg worden gebouwen die zogenaamd door brand zijn verwoest, omringd door bomen die niet door de vlammen zijn aangetast. Er is hier iets anders aan de hand.

Dystopische vooruitzichten

Dat iets anders is gerichte energie. De gebouwen zijn vernietigd door gerichte energiewapens. Gerichte energiewapens gebruiken microgolven. Ze veroorzaken moleculaire vernietiging van materialen die ze absorberen; hout blijft onaangetast omdat hout heel weinig microgolfstraling absorbeert. Het is vergelijkbaar met hoe u een papieren bord in een magnetron kunt stoppen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het in brand vliegt. Maar als u aluminiumfolie in diezelfde magnetron stopt, zal het snel gaan vonken en in vlammen uitbarsten.

van Great Mountain Publishing:

De Mensen Worden Wakker en De Waarheid Zal Uitkomen

X, het platform dat officieel bekend staat als Twitter, heeft ook veel berichten gezien met mensen die tot dezelfde conclusie zijn gekomen dat dit geen natuurramp was. Ze zeggen dat de branden te plotseling zijn begonnen en te hevig hebben gebrand om een gewone natuurbrand te zijn en er circuleren ook foto’s van wat een inslag uit de lucht lijkt te zijn.

Hieronder vindt u enkele van die berichten:

Het is misschien nog vroeg, maar de mensen zijn wakker voor het kwaad in deze wereld en zeer binnenkort zal de waarheid aan het licht komen!

12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?

De kwaadaardige daders hebben oorlog gevoerd tegen nietsvermoedende mooie mensen op het paradijselijke eiland Maui, ze mogen hier niet mee wegkomen Het laatste woord hier is van een Maui-eilandbewoner.

https://videos.files.wordpress.com/8Ki1ehbG/what-is-going-on.mp4
https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: