augustus 18, 2023

Foto ter illustratie

Van alle schadelijke desinformatie die de afgelopen jaren is verspreid, was een van de meest verontrustende valse vertellingen gericht op het met een Nobelprijs bekroonde, menselijke geneesmiddel Ivermectine,” aldus filmmaker Mikki Willis in zijn baanbrekende documentaire getiteld, Ivermectin: The Truth, bericht 2ndsmartestguyintheworld.

Ivermectine is “een van de veiligste en meest effectieve medicijnen van dit moment. Een medicijn dat volgens de vele topwetenschappers die ik heb geïnterviewd … de pandemie had kunnen beëindigen voordat deze begonnen was.”

Maar Ivermectine is een “paardenwormmiddel”, aldus de media. “Je kunt er van in coma raken.” “Je kunt er dood aan gaan,” waarschuwden de mainstream media.

Maar is dit echt waar?

De populaire podcaster Greg Hunter, AKA USA Watchdog, vroeg Dr. Pierre Kory, één van ’s werelds grootste experts op het gebied van Ivermectine, ronduit: “Kan ik aan een overdosis Ivermectine bezwijken als ik twee of drie keer de [standaard] dosis neem? Kan ik zelfmoord plegen?”

Het antwoord van Dr. Kory deed Greg Hunter versteld staan

“Laat me wetenschappelijk antwoorden. Er is een wereldberoemde toxicoloog genaamd Jacques Descotes, en hij is Frans. En twee jaar geleden kreeg hij de opdracht om een scoping review te doen van alle gegevens over de veiligheid van Ivermectine in zijn bestaan. En zijn conclusie na dit uitgebreide onderzoek is dat hij niet gelooft dat er ook maar één geval is geweest van iemand die is overleden aan een overdosis Ivermectine.”

“Oh, Lord,” reageerde Greg Hunter. “Hoeveel pillen zijn er wereldwijd gegeven? Ik hoorde 4 miljard, maar het moeten er meer zijn.”

Aantal COVID-gevallen in Delhi loopt dramatisch terug na massale distributie van Ivermectine

“Meer dan 4 miljard,” bevestigde Dr. Kory. “Nu zijn er mensen gestorven waarvan gerapporteerd werd dat de dood veroorzaakt werd door Ivermectine. Maar toen hij [Prof. Jacques Descotes] die gevallen bekeek, vond hij die argumenten niet geloofwaardig.”

Laten we eens dieper in de analyse van Prof. Descotes duiken.

Klik voor groot

Maar eerst een korte blik op zijn indrukwekkende referenties. “Pr. Jacques Descotes, MD, PharmD, PhD, Professor Emeritus, Claude Bernard University of Lyon (Frankrijk), is een wereldwijd bekend toxicoloog met een 40-jarige staat van dienst als onafhankelijk consultant voor de farmaceutische industrie en als adviseur voor regelgevende instanties wereldwijd,” schreef BusinessWire.

In maart 2021 voerde hij een beoordeling uit van het veiligheidsprofiel van Ivermectine op basis van meer dan 350 artikelen – plus toegankelijke webbronnen. Dit zijn zijn conclusies:

“Ivermectine is de afgelopen drie decennia oraal toegediend aan honderden miljoenen mensen over de hele wereld. De beoordeling van gerapporteerde bijwerkingen die in de tijd geassocieerd zijn met blootstelling aan Ivermectine, laat zien dat door Ivermectine veroorzaakte bijwerkingen tot nu toe weinig voorkomen en meestal mild tot matig zijn.

“Het is opmerkelijk dat er schijnbaar nog nooit doden zijn gemeld na een accidentele of suïcidale overdosis van Ivermectine. Er is geen grotere toxiciteit van Ivermectine aangetoond bij ouderen, ondanks herhaalde beweringen dat een verouderende bloed-hersenbarrière zou kunnen leiden tot een verhoogde toxiciteit van Ivermectine. De positieve klinische ervaring die is opgedaan met de toediening van Ivermectine heeft ertoe geleid dat veel medische deskundigen de eerdere hardnekkige contra-indicaties voor zwangere vrouwen hebben losgelaten. Uiteindelijk hebben verschillende nationale farmacovigilantienetwerken over de hele wereld informatie en adviezen uitgebracht om de veiligheid van Ivermectine bij menselijke proefpersonen vast te stellen. Tot nu toe zijn er geen kritieke veiligheidsbeperkingen voor het voorschrijven van Ivermectine bij de huidige indicaties.

Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”

Ik wil er ook op wijzen dat er geen ernstige bijwerkingen zijn gemeld in tientallen afgeronde of lopende onderzoeken met duizenden deelnemers over de hele wereld om de werkzaamheid van Ivermectine tegen COVID-19 te evalueren.”

Verbazingwekkend. Dus wat is er nodig om een overdosis Ivermectine te krijgen?

“Om een overdosis van Ivermectine te krijgen, moet je honderd of duizend keer de standaarddosis innemen,” verklaarde Dr. Kory.

“En er zijn vergiftigingen geweest waarbij mensen per ongeluk grote hoeveelheden hebben ingenomen. Maar weet u wat er elke keer gebeurt? Als ze deze enorme hoeveelheden Ivermectine innemen, heeft het de neiging om ze neurologisch te beïnvloeden. Ze raken in de war. Ze kunnen gaan strompelen – ongecoördineerd zijn. Ze gaan naar het ziekenhuis en er is geen behandeling nodig. Maar binnen enkele dagen worden de patiënten weer normaal. Er zijn dus geen levensbedreigende verwondingen geweest. Er zijn geen sterfgevallen gemeld met Ivermectin. Dat laat dus zien waarom het een van de veiligste medicijnen in de geschiedenis is, zelfs bij enorme overdoses.”

Het volledige interview van Greg Hunter met Dr. Pierre Kory kunt u bekijken in de video hieronder.

CV19 Vax Humanitarian Crisis being Turbocharged Without Treatment – Dr. Pierre Kory

En Ivermectine heeft nog veel meer voordelen en toepassingen:

Ivermectine kan kanker en andere veel voorkomende chronische verouderingsziekten verslaan

Deze Substack schreef onlangs over de krachtige antikankereigenschappen van fenbendazol: Ik heb terloops ook vermeld dat een van de redenen waarom Ivermectine zo kwaadaardig werd verguisd en onderdrukt, was dat als de samenleving het zou gebruiken om PSYOP-19 te genezen, een van de bijwerkingen zou zijn dat het aantal gevallen van kanker “plotseling” zou dalen, en dus gingen BigPharma e.a. alles op alles zetten om … Lees volledig verhaal

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: