Augustus 22, 2023

Grafieken van de Wereldgezondheidsorganisatie laten zien dat ze de seizoensgebonden verkoudheid/griep gewoon hebben omgedoopt tot Covid-19. Ze moeten wel denken dat we heel dom zijn, want ze bereiden zich nu voor om het hele proces nog een keer over te doen…

De machthebbers (TPTB) hebben de griep omgedoopt tot “COVID-19” en de hele wereld overgehaald om een nep “vaccin” te nemen dat niet werkt, maar wel de meeste ontvangers doodt. Wilt u bewijs? Hier: Jaarlijkse GRIEP grafiek van de Wereldgezondheidsorganisatie, schrijft Hal Turner.

Ziet u dat de griep “verdween”? Kijk:

MASKERMANDATEN KOMEN TERUG …

Weet u nog hoe ze ons tijdens het hele COVID-debacle vertelden dat we “op de wetenschap moesten vertrouwen”? Nou, de afgelopen twee jaar heeft de “wetenschap” ons verteld dat maskers “niet werken” om iemand tegen een virus te beschermen. Daarom dragen echte wetenschappers volledig omhullende pakken met externe luchtslangen wanneer ze met pathogenen van niveau 3 of 4 werken.

Het Wuhan Institute for Virology, waar deze zogenaamde “COVID-19” vandaan kwam, is een BSL (Bio-Safety Laboratory) van niveau 3. Zij werkten met het COVID Vleermuisvirus waarvan zij beweren dat COVID-19 afkomstig is. Wat dragen ZIJ in DAT laboratorium? Dit, zoals getoond door NBC News (HIER):

Dus ga maar door en blijf maar denken dat uw papieren masker van $10 u zal beschermen… of misschien dat uw bandana op uw gezicht u zal beschermen. Dat doen ze niet. Dat hebben ze nooit gedaan. Dat kunnen ze niet.

De poriën op die maskers die we allemaal tijdens het covid droegen, zijn in het beste geval in staat om deeltjes met een grootte van 4 micron uit te filteren. Micron is een metrische maat die wordt omgezet in een miljoenste van een inch. De maskers die u en ik moesten dragen, kunnen alleen deeltjes filteren die groter zijn dan 4 micron, of vier miljoenste van een inch.

Weet u hoe groot een COVID-virus is? 0,04 micron… 100 keer KLEINER dan de poriën op de maskers! Een papieren masker gebruiken om uzelf te beschermen tegen “COVID” is als een hek van kettingen gebruiken om uzelf te beschermen tegen muggen; het werkt niet. Dat kan niet.

Toch krijgen we nu, in augustus 2023, te horen dat de “Maskermandaten” terugkomen.

De COVID-maskerplicht keert terug in Hollywood, met Lionsgate als eerste grote studio die opnieuw maskers en dagelijkse tests invoert voor zijn kantoorpersoneel in Los Angeles.

Lionsgate eist dat werknemers die fysiek in het hoofdkantoor in Santa Monica werken, met onmiddellijke ingang altijd maskers dragen als ze in het gebouw zijn, behalve als ze alleen in een afgesloten kantoor of grote open werkruimte zijn. Daarnaast moeten werknemers dagelijks COVID-testen ondergaan en de resultaten aan het bedrijf rapporteren, volgens een interne memo die Deadline heeft verkregen.

Werknemers moeten “een gezichtsbedekking van medische kwaliteit (chirurgisch masker, KN95 of N95) dragen wanneer ze binnenshuis zijn, behalve wanneer ze alleen in een kantoor zijn met de deur dicht, wanneer ze actief eten, actief drinken aan hun bureau of werkplek, of wanneer ze de enige persoon zijn die aanwezig is in een grote open werkruimte”, aldus de memo.

Het Los Angeles County Department of Public Health heeft een recente toename van het aantal besmettingen gemeld, maar “de algemene cijfers blijven op een laag niveau van bezorgdheid”.

Een groeiend aantal hogescholen en medische instellingen in het hele land zijn ook weer maskermandaten aan het verplichten, en in de reguliere nieuwsmedia verschijnen artikelen waarin de terugkeer van gezichtsbedekkingen wordt bepleit.

In Syracuse, NY, hebben de twee ziekenhuizen van Upstate Medical, University en Community General, het dragen van een gezichtsmasker opnieuw verplicht gesteld na het melden van een toename van het aantal Covid-19 gevallen.

Covid-testen zijn nu ook verplicht voor alle patiënten die in de ziekenhuizen worden opgenomen, volgens een memo die naar het personeel van Upstate is gestuurd en aan Syracuse.com is verstrekt.

In Atlanta heeft Morris Brown College aangekondigd dat de school haar Covid-maskerplicht voor de komende twee weken opnieuw invoert als gevolg van positieve gevallen in het Atlanta University Center.

In New York steeg het aantal nieuwe COVID-19 gevallen met 3% in de week die eindigde op 5 augustus, met een totaal van 650 nieuwe gevallen, volgens gegevens van de CDC. Maar wacht, dat klopt niet met de Johns-Hopkins World Meter die nationale en internationale “COVID”-gevallen bijhoudt.

Volgens de Johns Hopkins World Meter waren er gisteren in de hele Verenigde Staten slechts vijf nieuwe sterfgevallen door Covid. De Johns-Hopkins site laat ook zien dat er gisteren in de hele Verenigde Staten slechts 955 patiënten met Covid in ernstige of kritieke toestand waren.

Klaar voor de clou? ELKE ENKELE VAN DEZE PATIËNTEN … waren gevaccineerd!

ALLEMAAL.

De “vaccins” werken niet.

GECOÖRDINEERDE MEDIA TONEN … THEATER

VERKIEZINGSTIJD KOMT ERAAN …

Aartsbisschop Viganó tegen anti-vaccinpas demonstranten: “De pandemie wordt gebruikt om de Great Reset te bewerkstelligen”

De reden dat dit gebeurt is simpel, de presidentsverkiezingen van 2024 komen eraan en dezelfde mensen die het in 2020 gestolen hebben, willen het opnieuw stelen. Dus komen ze weer met hun complete B.S. “COVID”, zodat ze tegen de tijd dat de verkiezingen beginnen, kunnen zeggen: “O jee, we hebben weer zo’n verschrikkelijke uitbraak, we moeten weer gaan stemmen per post”. Zodat ze honderdduizenden mail-in stembiljetten kunnen drukken en ze vervolgens (opnieuw) kunnen vervalsen of dumpen om de verkiezingen te stelen – opnieuw.

We zijn in 2020 allemaal beetgenomen door deze COVID-onzin. Laat u zich weer in de luren leggen?

Wilt u weten waarom dit allemaal onzin is? Er is GEEN GEÏSOLEERD, gezuiverd monster van het SARS-CoV-2 (COVID-19) virus, waar dan ook op deze planeet. Op elk Freedom of Information Act-verzoek om te weten te komen welke documenten de regering in haar bezit heeft waarin staat hoeveel geïsoleerde, gezuiverde monsters van het COVID-19 virus de regering in haar bezit heeft, krijgen we allemaal hetzelfde antwoord: We hebben geen geïsoleerd monster van het virus.

Zoals ik al eerder zei, hebben ze de griep omgedoopt tot “COVID” en toen ze die mensen onbehandeld lieten, stierven velen van hen.

De grafiek van de WHO hierboven laat de realiteit zien.

Ze hebben tegen ons allemaal gelogen. Laat ze er niet weer mee wegkomen.

FOLLOW THE TLF : https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

BronL; Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: