Augustus 22, 2023

Screenshot YT

Luister naar wat Klaus Schwab zegt in deze zeer korte video. Iedereen in de wereld zou moeten stoppen en zich afvragen: waarom heeft hij dit gezegd? Welke redenen had hij om zo’n verklaring af te leggen, of om door te gaan met het bepleiten van prikken, vooral na alles wat we de afgelopen drie jaar hebben doorstaan en geleerd over het COVID-virus, de mandaten, de prikken, en over hem en alle mensen die met hem verbonden zijn? Welk mogelijk bewijs zou hij kunnen hebben gehad om zo’n wereldwijde eis te rechtvaardigen? schrijft Steve Jalsevac.

LifeSiteNews heeft een berg artikelen over de COVID-crisis geschreven. Het is een verbazingwekkende, nooit eerder vertoonde reis geweest met elke dag nieuwe onthullingen. Het gaat zelfs nu nog door. In het begin wisten we bijna niets over wat dit virus was, waar het echt vandaan kwam, hoe gevaarlijk het echt is en hoe we het moesten behandelen.

Wat we wel voelden, was dat er iets heel erg mis was met de snelle en zeer gecoördineerde vernietiging van fundamentele mensenrechten door de overheid en de gelijktijdige afschaffing van normale arts-patiëntrelaties en beste medische standaardpraktijken in veel landen tegelijk na de verspreiding van het virus.

Gezondheidswerkers die zich niet aan de regels hielden, werden gestraft. Bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en hogescholen ontsloegen vele duizenden die weigerden mee te werken op wrede wijze of verwijderden hen op een andere manier. Nog erger was dat de kerken toegaven aan de druk van de overheid, hun deuren sloten en geestelijken of leken straften die de extreme, irrationele richtlijnen negeerden. De meeste mensen veranderden in gehoorzame darren die de waanzin van dit alles niet in twijfel trokken. Het was alsof we allemaal gedrogeerd waren.

Nu hebben we de meeste antwoorden op de aanvankelijke vragen. COVID heeft bewezen niet gevaarlijker te zijn voor de meesten dan de gewone griep, maar de griep heeft een lange geschiedenis van het jaarlijks doden van miljoenen van de meest kwetsbare mensen. COVID heeft inderdaad hetzelfde gedaan, maar we hebben geleerd dat tot 85 procent van die sterfgevallen voorkomen had kunnen worden.

Enorme aantallen mensen stierven, of laten we zeggen werden gedood, omdat de ziekenhuisprotocollen die verplicht waren voor de behandeling van COVID het gebruik van veel goedkopere, veiligere en effectievere protocollen verboden. Dit was misdadig, een misdaad tegen de menselijkheid.

We weten nu dat het COVID-virus een opzettelijk gecreëerd biowapen is, net als de COVID-prikken, die we allemaal “vaccins” zouden moeten weigeren te noemen omdat ze weinig of geen voordeel opleverden, en omdat er grote militaire betrokkenheid was bij de creatie en productie van het virus en de prikken. We weten nog steeds niet wat de langetermijneffecten van het virus en de prikken zijn. Dit is vooral zorgwekkend in het geval van de injecties.

Steiner & De Bloeddemonen

Laten we de hoofdvraag van dit artikel herhalen die iedereen in de wereld zich zou moeten stellen: “Waarom houden Klaus Schwab, Bill Gates, Joe Biden, Justin Trudeau, Anthony Fauci, de WHO en vele andere van de meest vooraanstaande en corrupte leiders en organisaties die voorstander zijn van ontvolking en wereldregering, nog steeds vol dat niemand ter wereld veilig zal zijn tenzij iedereen een prik tegen COVID krijgt?

Waarom willen ze een controlegroep van niet geprikte personen elimineren, zodat we hen kunnen vergelijken met de gezondheidsresultaten van de miljarden mensen die wel geprikt zijn met het experimentele “vaccin”? Heel vreemd en verdacht.

Als u die vraag niet stelt en u er niet erg druk over maakt, bent u waarschijnlijk gevaarlijk in slaap gesukkeld, ongeïnformeerd of te bang voor het antwoord. Dat wil zeggen dat er onmogelijk een goede reden voor kan zijn. Gewoon gezond verstand zou iedereen moeten vertellen om precies het tegenovergestelde te doen van wat deze obsceen machtige personen en organisaties aanbevelen of op aandringen.

En toch dragen miljoenen arme zielen nog steeds die nutteloze en schadelijke maskers en laten ze zich prikken omdat hun arts of door de media beïnvloede familieleden hen onder druk zetten, hun werk of universiteit het op vreemde wijze nog steeds vereist, of om andere redenen.

Geen van die redenen is het risico waard. Zoek een andere dokter, zoek een andere baan, negeer die familieleden vriendelijk en zoek een andere universiteit. Toegegeven, dit kan heel moeilijk zijn, maar uw leven en gezondheid op de lange termijn vereisen het.

Het is waar dat de meeste mensen die een prik hebben gekregen, in orde lijken te zijn en nog geen duidelijke ernstige reactie hebben gehad. Maar een belangrijke gezondheidsbeslissing nemen op basis van die eenvoudige vaststelling is dwaas. Met mij gaat het goed, met jou gaat het goed is niet wetenschappelijk, medisch of relevant.

In plaats daarvan zouden we allemaal moeten overwegen

1. Degenen die het meest voor de prikken pleiten, inclusief alle media die zij controleren, behoren tot de meest onethische, autoritaire en onbetrouwbare elementen in de samenleving. Hun staat van dienst laat dit zien. Het is algemeen bekend dat zij als hoofddoel hebben om macht en controle over de wereld te verkrijgen. Ze hechten geen waarde aan het individuele menselijke leven, vrijheid of God.

2. Er hebben meer mensen geleden en zijn er zelfs meer gestorven door de experimentele injecties dan door enig ander “vaccin” in de geschiedenis – verreweg. Dat is een feit. Er is genoeg solide bewijs voor. Negeer de valse statistieken en studies. Het maakt niet uit dat het u of uw vrienden of familie – voor zover u weet – tot nu toe geen kwaad heeft gedaan. Er gebeuren nog steeds veel verontrustende dingen met prik-ontvangers, vooral met degenen die de zogenaamde “boosters” kregen en blijven krijgen.

Ik waarschuwde je om het ‘vaccin’ niet te nemen… En kijk nu…

mRNA uitvinder en voorvechter van medische vrijheid Dr. Robert Malone heeft in een recent artikel openhartig over de prikken gezegd:

Deze producten bieden geen bescherming tegen infectie, ze voorkomen geen infectie, ze voorkomen geen ziekte, ze voorkomen geen verspreiding, ze voorkomen geen ziekenhuisopname en ze voorkomen geen overlijden. En uit de laatste gegevens blijkt dat voor deze hypergeïmmuniseerde, hypergeïnoculeerde individuen, ze de risico’s op het ontwikkelen van ziektes of overlijden zelfs verergeren omdat ze het immuunsysteem beschadigen.

Waarom zou dan IEDEREEN het risico nemen om ze te nemen of ervoor pleiten of ze verplichten? Het heeft geen zin!

Het is onmogelijk om een vaccin te maken voor coronavirussen omdat ze voortdurend muteren. Talloze wetenschappers hebben gewaarschuwd dat het zeer gevaarlijk is om mensen tijdens een pandemie te “vaccineren” met een experimenteel vaccin tegen een nieuw virus, omdat er dan gevaarlijkere varianten ontstaan die op de lange termijn catastrofale gevolgen kunnen hebben.

We weten ook dat de mRNA-vaccins door hun ontwerp genetische veranderingen bij mensen kunnen veroorzaken. Daarom kunnen ze beter gentherapieën worden genoemd. Dat potentieel is misschien wel het gevaarlijkste en angstaanjagendste van allemaal.

De meeste lezers van LifeSiteNews weten hier veel van. We hebben een grote hoeveelheid onweerlegbaar bewijs gepresenteerd van wereldwijd toonaangevende artsen, wetenschappers en andere medisch gerelateerde professionals – allemaal betrouwbare professionals – die geen financieel of ander voordeel hebben gehad bij het vertellen van de medische en wetenschappelijke waarheid over alles wat met COVID te maken heeft. In plaats daarvan hebben ze meestal enorme vervolging, bedreigingen, verlies van banen, posities, carrières en het grootste deel van hun inkomen moeten ondergaan omdat ze hun eed van Hippocrates eerden of omdat ze eerlijk en ethisch waren in hun onderzoek en uitspraken over COVID en de prikken.

Waarom zou iemand hen niet vertrouwen boven al diegenen die op de een of andere manier veel voordeel halen uit het bepleiten of verplicht stellen van de spuiten? Gezond verstand zegt dat het veel waarschijnlijker is dat de professionals die geen voordeel hebben en die ernstig vervolgd worden voor hun waarschuwingen over deze biologische wapens en toch volharden, de waarheid vertellen.

Waarom zegt Klaus Schwab dan dat iedereen in de wereld een prik moet krijgen? Het kan onmogelijk voor onze gezondheid zijn, wat ze ook zeggen, want het bewijs voor die bewering is er niet. Het tegendeel is waar. Dan MOETEN de prikken een ander doel hebben. Welk doel? Het moet iets groots zijn. Er worden vele miljarden aan uitgegeven en fundamentele mensenrechten en vrijheden worden overal met voeten getreden om dit programma vooruit te helpen.

Daarom moeten we ons afvragen: WAT IS HET ECHTE DOEL VAN DE COVID INJECTIES WAAR WIJ NIET OVER VERTELD WORDEN? Er is een consensus aan het ontstaan onder eerlijke medische professionals dat een primair doel van de injecties de wereldontvolking is. Veel tekenen wijzen hierop – statistisch, medisch, wetenschappelijk en indirect. Eén bijkomstigheid is dat de voornaamste promotors van de prikken allemaal bekende ontvolkingsdeskundigen zijn.

Hier is nog een citaat van Dr. Robert Malone:

Wat ze doen is mensen dwingen zich te laten vaccineren, en ik geloof dat ze mensen vermoorden met deze vaccinatie. Het is moord. Ze vermoorden in feite mensen in ziekenhuizen [met de goedgekeurde remdesivir-ventilatieprotocollen]. We weten dat de alle-oorzaken mortaliteit nu hoger is in de gevaccineerde groep dan in de ongevaccineerde groep.

Er zijn nog veel meer soortgelijke citaten van andere vooraanstaande medische professionals die dit nu inzien en dapper bereid zijn om dit toe te geven. Ik zeg “moedig” omdat er moed voor nodig is om zoiets openlijk te zeggen vanwege de onvermijdelijke haatdragende reactie die altijd georkestreerd wordt tegen iedereen die negatieve aspecten van de COVID-vaccinatieagenda blootlegt.

Er moeten echter ook andere redenen zijn. Er zijn genoeg aanwijzingen dat stoffen in de prikken gebruikt zouden kunnen worden om mensen te controleren en een transhumanistische agenda te bevorderen. Waarom zeg ik dat? De belangrijkste voorstanders van de prikken zijn globalistische New World Order-types die openlijk hebben gediscussieerd, gefinancierd en gewerkt aan manieren om technologie te gebruiken om mensen te controleren en om de mens met technologie te versmelten – transhumanisme. Ze praten en schrijven al vele jaren over een globalisten digitale slavernij van alle mensen.

Dit is niet langer geheim. Het is al enige tijd in de openbaarheid. LifeSiteNews heeft veel artikelen gepubliceerd over deze vergevorderde ontwikkelingen.

Niet slechts enkelen, maar wij allemaal zouden deze vragen moeten stellen, ons best moeten doen om de antwoorden te vinden, anderen moeten vertellen hetzelfde te doen, en dan samen met anderen bepalen wat we eraan kunnen doen. Blijf lezen, blijf onderzoeken, zoek gelijkgestemde mensen. Onderneem IETS. Praat met uw verkozen ambtenaren. Stel u verkiesbaar – voor welk ambt dan ook.

We zijn nu in oorlog. Het is een echte, maar heel andere oorlog. Het is tijd om de strijd aan te gaan. Vind uw plaats in de strijd. Probeer u er niet voor te verbergen. Dat zult u niet kunnen.


FOLLOW THE TLF : https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory
Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: