Ben je erbij 30 januari op het museumplein in Amsterdam? 👀De wereld om ons heen blijft veranderen. Wat in 2020 nog onmogelijk geacht werd, wordt steeds vaker de nieuwe realiteit. Dit vraagt om aanpassingsvermogen, innerlijke rust en focus. Deze tijd vraagt om ons te richten op onze eigen kracht. Want wij hebben de sleutel naar vrijheid zelf in handen. Externe factoren zullen ons altijd uitdagen. Maar ken jij je eigen superkracht? Met die kracht bouwen we gezamenlijk een samenleving die gebaseerd is op gemeenschappelijke waarden. Door onze aandacht te richten op alle mogelijkheden die er zijn.Dit belooft wederom een prachtige manifestatie te worden.

Met sprekers en artiesten die hun motivatie en inspiratie delen om je aan je eigen kracht te herinneren, zodat je kan blijven staan in deze storm.

Zien we je daar? ❤️
link: https://www.facebook.com/vrouwenvoorvrijheid

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: