Juli 18, 2023

Karen Kingston is een biotechnologisch analist en voormalig medewerker van Pfizer die als een van de eersten waarschuwde voor de gevaren van de zogenaamde CV19 “vaccins”. Kingston toonde het gevaar aan van de nanotechnologie genaamd mRNA, waarvan Big Pharma patenten zegt dat het in feite een elektromagnetisch apparaat is. Kingston was ook één van de eersten die waarschuwde dat het CV19 vaccin het “Begin van Transhumanisme” was, een biowapen en helemaal geen vaccin. Met alle negatieve feiten over de vaccins en de biotech met mRNA-nanopartikels, worden de injecties nog steeds onverminderd gegeven. Alleen al in de VS zijn er 676 miljoen CV19-injecties gegeven en wereldwijd zijn dat er meer dan 13 miljard, schrijft Greg Hunter.

Dit is een enorme wereldwijde misdaad die nog steeds doorgaat. Kingston legt uit: “Deze (vaccins) zijn ontworpen om schade en ziekte te veroorzaken en er wordt op ons geëxperimenteerd. Veel mensen zeggen: “Nou, waarom doden ze ons niet gewoon? Dat is alsof een muis tegen een wetenschapper zegt: “Waarom doodt u ons niet gewoon? Omdat wetenschappers op de muizen experimenteren om een manier te vinden om er zelf beter van te worden. Deze psychopaten experimenteren op mensen om een manier te vinden waar kunstmatige intelligentie beter van wordt. Dat is wat er aan de hand is. Het zijn criminele menselijke experimenten met wapens. Wat ik net zei klinkt als een samenzweringstheorie. U kunt mijn paper doornemen, die bestaat uit alle Pfizer-documenten en overheidsdocumenten. Ik heb de DMED (Defense Medical Epidemiology Database) documenten van het leger erbij. . . . Al het harde bewijs is er.”

Kingston zegt ook dat mensen niet verteld werd dat er op hen geëxperimenteerd werd door Big Pharma. Kingston wijst erop: “De klinische proeven waren nooit ontworpen om aan te tonen dat ze infecties konden voorkomen en tegen ziekten konden beschermen. Niemand kreeg geïnformeerde toestemming tijdens de klinische proeven en ook niet onder de EUA (Emergency Use Authorization). Mensen werden niet geïnformeerd over de risico’s die de FDA in oktober 2020 wist, namelijk een dozijn neurologische aandoeningen en cardiovasculaire problemen. Dit werd hen dus allemaal niet verteld. Dat is dus geen bonafide onderzoek. Dat is crimineel onderzoek. . . . Pfizer, die $50 miljard ging verdienen, kreeg de leiding over veiligheid, ethiek en gegevensinterpretatie. Dit was dus geen bonafide onderzoek. Het was crimineel experimenteren.”

Kingston zegt dat de mRNA/nanopartikels nog steeds geïnjecteerd worden en dat ze ook in andere producten gebruikt worden zonder dat het publiek hiervan op de hoogte is. Kingston wil beginnen met lokale sheriffs zover te krijgen dat ze de CV19-vaccins van de markt halen, omdat ze een onwetend publiek doden en uitschakelen. Kingston zegt: “Zodra de injecties met Covid 19 in beslag worden genomen, wil ik dat mensen wakker worden en zeggen: waar is deze nanotechnologie nog meer? Grote farmaceutische bedrijven stoppen deze technologie in veel injecteerbare producten. Er zijn dus andere mensen die geïnjecteerd worden en sterven. . . . Ze stoppen het in cosmetica zoals Botox en fillers. We moeten dit nu stoppen, maar we moeten beginnen met de Covid 19 injecties. . . . . Dit zijn geen vaccins. Dit zijn injecties met nanodeeltjes. Van deze nanodeeltjes is bekend dat het giftige stoffen zijn. In 2017 zijn de nanodeeltjes geregistreerd als wapens voor tweeërlei gebruik van bio-oorlogsvoering. De nanodeeltjes zijn dus wapens, en de sheriffs moeten die wapens in beslag nemen. Dat is wat er moet gebeuren.

Kingston zegt dat als de verspreiding van nanodeeltjes niet gestopt wordt, het uiteindelijk alle natuurlijke levensvormen op de planeet Aarde zal vernietigen. Ja, zo erg is het.

Kingston heeft een Bijbelvers om een diepgaand punt te maken, en ze leest: “Dit gaat over ‘Het Einde der Dagen’. De profetie luidt: “Maar wee in die dagen hen die zwanger zijn en hen die baby’s zogen. Want dat zal een tijd van beproeving zijn die sinds het begin van de schepping, die God tot nu toe geschapen heeft, niet meer is voorgekomen en ook nooit meer zal komen. Als de Heer die dagen niet verkort had, zou er geen leven gered zijn, behalve dat van de uitverkorenen die Hij uitverkoren heeft. Dit gaat over hoe God alle levensvormen volmaakt heeft geschapen. Hij schiep de mens perfect naar Zijn beeld. Nu is er een andere entiteit die leven creëert. Dat is synthetische biologie en kunstmatige intelligentie. Dat is wat het is. . . . We hebben een kans om dit te stoppen.”

Er staat nog veel meer in het 1 uur en 5 minuten durende interview.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij één op één praat met de bekende biotech analiste Karen Kingston als zij weer een update geeft over de biowapen mRNA/nanopartikel injecties en waarom deze “synthetische biologie” gestopt moet worden.

CV19 Vax an Ongoing Global Criminal Experiment – Karen Kingston

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: