juli 6, 2023

In 1946 werden vanuit de lucht DNA-deeltjes van de bacterie via chemtrails op Chinese en Koreaanse bevolkingen gesproeid. Hoewel de bacterie tientallen jaren kan sluimeren, kan deze door vaccins worden geactiveerd. Veel veteranen van de oorlog ontwikkelden later multiple sclerose, schrijft Rhoda Wilson.

Naast multiple sclerose wordt deze bacterie in verband gebracht met verschillende ziekten, waaronder AIDS, kanker, diabetes, Parkinson, Alzheimer en artritis, en is waarschijnlijk ook verantwoordelijk voor het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie.

In de jaren 1950 werden muggen getest als ziekteverspreiders. In 1957 werd binnen een week na het loslaten van muggen in Florida een grote uitbraak van chronische vermoeidheid gemeld. De afgelopen 50 jaar zijn er veel van dit soort testen uitgevoerd op burgers.

Eind vorige maand werd in de VS voor het eerst in 20 jaar malaria geconstateerd. Vijf nieuwe gevallen van malaria – één in Texas en vier in Florida – baarden ambtenaren zorgen omdat ze lokaal verworven waren, wat betekent dat een mug in de VS de parasiet bij zich droeg.

Meer dan een jaar geleden publiceerden we een artikel over het Britse biotechbedrijf Oxitec dat van plan was om hun project uit te breiden met de vrijlating van 2 miljard genetisch gemodificeerde muggen in Californië en de Florida Keys, en dat het verontrustende plan gefinancierd werd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Dit werd onlangs nog benadrukt door Chief Nerd op Twitter.

Chief Nerd op Twitter, 30 juni 2023

AP News kwam al snel met een “factcheck” waarin stond dat het “Bill Gates-muggenproject niet verantwoordelijk is voor de recente malariagevallen in de VS”. Ondertussen vertelde Estelle Martin, een entomoloog aan de Universiteit van Florida die onderzoek doet naar door muggen overgebrachte ziekten, aan Vox dat klimaatverandering “zeker een rol speelt bij door vectoren overgebrachte ziekten” in de hele VS. En de New York Post merkte op dat “er nu een vaccin beschikbaar is“.

De genetisch gemanipuleerde muggen van Gates worden “vliegende vaccinators” genoemd. U kunt meer te weten komen over “vliegende vaccinators” in de video hieronder vanaf tijdstip 2:00:06. Links naar artikelen die in de podcast worden genoemd, vindt u HIER in de aantekeningen bij de uitzending.

N

The Last American Vagabond: Nord Stream Sabotage, David Hamblin gearresteerd in Utah zaak van kindermisbruik en Vliegende vaccinators een realiteit, 29 september 2022 (2 uur 15 min)

Het onderstaande artikel is 20 jaar geleden geschreven. Terwijl u het leest, moet u het bovenstaande en de betrokkenheid van het Amerikaanse Ministerie van Defensie en Gates bij de wereldwijde covaccinatiecampagne in gedachten houden. En vraag u dan af of het een wonder is waarom mensen zich grote zorgen maken over niet alleen het uitzetten van genetisch gemanipuleerde muggen, maar ook over chemtrails.

Verder lezen:

Wat u niet wist over vaccins en veehouderij

Het volgende artikel is geschreven door Mark Owen op 12 februari 2005 en opnieuw gepubliceerd door Conspiracy Archive op 8 januari 2015. Mark Owen was destijds een freelance schrijver die in Toronto, Canada woonde.

In 1946 rapporteerde de toekomstige farmaceutische tsaar George Merck aan de Amerikaanse minister van Oorlog dat hij erin geslaagd was om het toxine uit de Brucella bacterie te bewapenen en het te isoleren in een onverwoestbare kristalvorm door alleen de DNA-deeltjes te gebruiken.

De kristallen werden tijdens de Koreaanse oorlog vanuit de lucht via chemtrails op de Chinese en Koreaanse bevolking gesproeid. Veel veteranen van de oorlog ontwikkelden later multiple sclerose (“MS”). Het leger erkende dat de MS gerelateerd was aan Brucella en betaalde de veteranen een schadevergoeding. Hoewel het Brucella mycoplasma tientallen jaren kan sluimeren, kan het door vaccins geactiveerd worden. Vaccins zijn sinds 1911 verplicht in het Amerikaanse leger.

Naast MS wordt deze bacterie in verband gebracht met verschillende ziekten, waaronder AIDS, kanker, diabetes, Parkinson, Alzheimer en artritis. In 2000 verklaarde Dr. Charles Engel van het National Institute of Health dat het brucella mycoplasma waarschijnlijk ook verantwoordelijk was voor het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie.

Naast de aërosolvector werden muggen uitgebreid getest als ziekteverspreiders. In de jaren 1950 kweekte het Dominion Parasite Laboratory in Belleville, Canada 100 miljoen muggen per maand. Deze werden vervolgens verscheept naar de Queens University in Kingston en andere faciliteiten waar ze besmet werden met de kristalziekteverwekker.

Een grote uitbraak van chronische vermoeidheid werd gemeld in 1957 in Punta Gorda, Florida. De week daarvoor werd een enorme toevloed van muggen gemeld. Het National Institute of Health verklaarde dat 450 personen binnen een maand ziek werden van chronische vermoeidheid. De afgelopen 50 jaar zijn er veel van dit soort testen op burgers uitgevoerd.

Dr. Maurice Hilleman, de huidige hoofdviroloog van Merck, verklaarde onlangs dat de Brucella-pathogeen nu door iedereen in Noord-Amerika en mogelijk de hele wereld wordt gedragen.

In 1993 patenteerde Dr. Shyh-Ching Lo, senior onderzoeker bij het Armed Forces Institute of Pathology, verschillende virulente stammen van mycoplasma. Hij verklaarde in zijn eigen patenten dat deze het chronisch vermoeidheidssyndroom veroorzaken. Het instituut reconstrueert momenteel de Spaanse griep van 1918, voegt deze toe aan hedendaagse griepstammen en verhoogt de dodelijkheid ervan. De Spaanse Griep doodde 675.000 Amerikanen in de periode 1918-1919. Veel van de doden waren gevaccineerde soldaten. Iedereen die na 1918 geboren is, heeft geen immuniteit tegen de Spaanse Griep.

Sinds 9-11 staan alle Amerikaanse luchthavens onder militaire controle. Volgens een betrouwbare bron is er een subrosa dat bekend staat als “Cloverleaf” en dat gebruik maakt van binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die zijn uitgerust met speciale tanks om de burgerbevolking te besproeien met een verscheidenheid aan chemicaliën.

Deze gepensioneerde regeringswetenschapper zegt verder dat gereconstrueerde versies van de griep in vaccins kunnen worden gestopt, samen met een goedaardigere stam van het inoculum om de progressie van de dodelijkere component te vertragen. Chemische stoffen in de chemtrails die de afgelopen tien jaar in het hele land zijn gesignaleerd, kunnen de virale envelop helpen versmelten met longcellen, waardoor het virus gemakkelijk kan binnendringen en infecteren. Mensen zullen de griep aan anderen doorgeven en vervolgens als vliegen neervallen. Dit zal een paniekerige vraag naar meer griepprikken veroorzaken, waardoor de cyclus versnelt. Mensen die niet ingeënt zijn, krijgen de schuld van het verspreiden van de ziekte.

In 2002 kocht het Department of Health and Human Services 286 miljoen doses vaccin van de Britse leverancier Acambis. De Washington Post meldde in september van dat jaar dat de hele bevolking van de Verenigde Staten binnen 5 dagen gevaccineerd kon worden.

Tegelijkertijd stelde het ministerie een wet op die bekend staat als de Model Emergency Health Powers Act. Deze wet kan eisen dat iedereen gevaccineerd wordt. Niet-naleving wordt beschouwd als een misdaad.

Het nieuwste wondermiddel dat door de medische wereld wordt gepromoot, zijn genetische vaccins. Ze worden geprezen als de laatste verdedigingslinie tussen mensen en mycoplasma. Maar Dr. Rebecca Carley verklaart dat de DNA-componenten in deze vaccins in ons eigen DNA kunnen worden opgenomen, wat op zijn beurt het uitsterven van al het (gevaccineerde) leven op aarde kan veroorzaken.

Minstens twee dozijn microbiologen over de hele wereld zijn de afgelopen jaren op gewelddadige wijze gestorven. Vreemd genoeg werkten sommigen van hen aan DNA-sequentiebepaling. De beroemdste was Dr. David Kelly die in juli 2003 stierf. Kelly werkte voor de Mossad en organiseerde het overlopen van de Russische microbioloog Vladimir Pasechnik, die had gewerkt aan een biologisch doemswapen dat een derde van de wereldbevolking kon vernietigen.

In oktober 2004 verklaarde Dmitry Lvov, hoofd van het Russische Virologie Instituut, dat er tijdens de volgende pandemie wel een miljard mensen wereldwijd zouden kunnen sterven. Het lijkt erop dat de menselijke kudde op spectaculaire wijze geruimd gaat worden. Om wat voor reden dan ook wilden de dode microbiologen niet met het programma meedoen.

Om voor maximale verwarring te zorgen, meldde een editie van de New York Times uit januari 2002 dat de Amerikaanse regering het nodig had gevonden om honderden cookbooks over kiemoorlogvoering te declassificeren. Hoewel de bankgegevens van Lee Harvey Oswald nog voor 50 jaar verzegeld zijn, hebben federale agentschappen routinematig bio-oorlogsdocumenten aan onderzoekers verkocht via het internet en zelfs via de telefoon.

The Times berichtte al in februari 1962 over de gevaren van besmette vaccins. Het blijkt dat de poliovaccins van de jaren 1950 en 1960 viraal besmet waren met ziek nierweefsel van apen, wat mogelijk de oorzaak was van de enorme piek in kankergevallen daarna.

Maar vaccins vereisen geen besmet apenweefsel om als gevaarlijk te worden beschouwd. De Physician’s Desk Reference voor 1998 vermeldt een groot aantal giftige ingrediënten van vaccins, waaronder formaldehyde, aluminium, fenoxyethanol (antivriesmiddel) en menselijke diploïde cellen (van geaborteerd foetaal weefsel).

In mei 1987 meldde de sobere Times of London op de voorpagina dat het pokkenvaccin van de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) AIDS had veroorzaakt. 100 miljoen gevaccineerde Afrikanen liepen risico. Gebieden met de meeste inentingen vertoonden de grootste concentraties AIDS-gevallen. Robert Gallo werd in het artikel geciteerd als iemand die de cijfers onderschreef en verklaarde dat “AIDS-onderzoekers […] hun mond zullen houden omdat ze ervoor betaald worden”.

In 1992 verklaarde WHO-directeur David Heymann: “De oorsprong van AIDS is vandaag de dag van geen belang voor de wetenschap.”

The Times meldde afgelopen december ook dat het Golfoorlog Syndroom positief gekoppeld was aan vaccins. Meer dan 100.000 veteranen lijden momenteel aan het syndroom dat in 1991 tijdens Desert Storm werd opgelopen. Tot nu toe zijn er 20.000 veteranen aan overleden.

Afgelopen maart nam Haruna Kaita, een farmaceutisch wetenschapper en decaan van een Nigeriaanse universiteit, monsters van het nieuwste WHO-vaccin mee naar India voor analyse. Er werden ernstige verontreinigingen gevonden, waaronder steriliteitsstoffen.

Volg ons: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

In 1995 beschuldigde de katholieke liefdadigheidsorganisatie Human Life International de WHO van pogingen om de bevolking in Afrika en elders onder controle te houden. In april 2000 berichtte de krant Observer dat de farmaceutische leviathan GlaxoSmithKline experimenten op kinderen sponsorde in het Incarnation Children’s Center in New York City. Kinderen van slechts vier jaar oud kregen multi-medicijncocktails toegediend. Bij andere experimenten werden zes maanden oude baby’s ingespoten met dubbele doses van een mazelenvaccin. Meer dan 100 wezen en baby’s werden gebruikt in 36 experimenten.

Dit soort experimenten komt steeds vaker voor. Vorig jaar ontving het Environmental Protection Agency $2,1 miljoen van de American Chemistry Council om onderzoek te doen naar kinderen uit verarmde gezinnen in Duval County, Florida. De kinderen zullen gedurende twee jaar worden blootgesteld aan een verscheidenheid aan bekende gifstoffen. Het onderzoek zal bepalen hoe chemicaliën worden opgenomen, ingeslikt en ingeademd door kinderen in de leeftijd van baby’s tot 3-jarigen. Voor deelname aan het onderzoek ontvangen gezinnen $970 en een T-shirt.

Wat kan gedaan worden?

Veel ouders denken dat ze hun kinderen niet op school kunnen inschrijven als ze niet ingeënt zijn. Maar vaccinaties zijn altijd vrijwillig geweest. Dr. Zoltan Rona zegt dat ouders vrijstellingsformulieren moeten eisen van schoolbeheerders. Vrijstellingen kunnen worden gemaakt om spirituele of religieuze redenen. Rona stelt dat ouders misschien moeten aandringen op een vaccinatievrijstelling of -ontkenningsformulier, en dit vervolgens notarieel moeten laten bekrachtigen om het aan de schoolleiding te kunnen voorleggen.

Voordat u een arts raadpleegt, kan het verstandig zijn om het prestigieuze Journal of the American Medical Association vol. 284 July 26, 2000 te lezen. Hierin staat met verbazingwekkende openhartigheid dat Amerikaanse artsen verantwoordelijk zijn voor 250.000 sterfgevallen per jaar. De helft van deze sterfgevallen wordt toegeschreven aan de negatieve effecten van onterecht voorgeschreven medicijnen. Het is interessant dat artsen in de openingsverklaring van de Eed van Hippocrates een verklaring afleggen aan Apollo. In de Griekse taal betekent het woord Apollo vernietiger.

Het kan ook verstandig zijn om het advies van de voormalige directeur van het National Institute of Health, James Shannon, in acht te nemen: “Het enige veilige vaccin is het vaccin dat nooit gebruikt wordt. Dit advies vond zeker weerklank bij president George W. Bush. Op 13 oktober vorig jaar, midden in de Amerikaanse presidentiële debatten, verklaarde Bush nadrukkelijk: “Ik heb geen griepprik gehad en ben dat ook niet van plan.”

Een maand later publiceerde Reuters een gerelateerd en interessant artikel in de Proceedings of the National Academy of Sciences. Harvard-onderzoeker Gerhard Scheuch verklaarde dat neusinhalatie van een eenvoudige zoutspray het griepvirus en tuberculose kan stoppen. Om redenen die misschien het best bekend zijn bij Merck en anderen, werd deze potentieel levensreddende informatie niet breed verspreid in de populaire pers.

https://www.frontnieuws.com/flashback-chemtrails-vaccins-en-de-vele-ziekten-die-ze-veroorzaken/

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: