Het gaat eindelijk beginnen! Het Openbaar Ministerie van de EU is een officieel onderzoek gestart naar de Corona-vaccincontracten ‼️

Blijkbaar begint de druk die ik de afgelopen maanden met mijn collega’s van #TeamFreedom in de EU-COVID-Speciale Commissie heb opgebouwd, vruchten af te werpen.

Het wordt akelig voor de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen en haar goede vriend, topmanager Albert Bourla – CEO van farmagigant PFIZER.

We herinneren ons: PFIZER-chef Bourla weigerde 14 dagen geleden al deel te nemen aan de speciale commissie van de EU. Bovendien verdwenen belangrijke sms’jes tussen hem en Von der Leyen met betrekking tot de contracten.

Nu komt ook een deal voor 1,8 miljard vaccindoses van Biontech/Pfizer ter waarde van naar schatting € 35 miljard in beeld. Pikant: De EU zou hier zelfs een aankoopverplichting hebben in plaats van de gebruikelijke aankoopopties.

Ik blijf doorgaan en kom bij je terug zodra ik nieuwe informatie heb.

De jouwe,
Christine Anderson, EP-lid (AfD)

Dutch MEP Rob Roos: – Het wordt akelig voor de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen “Het Europees Openbaar Ministerie is nu een onderzoek gestart naar mogelijke fraude met belastinggeld. Heeft de Commissie zich aan de regels gehouden? Uitspraken van de gezondheidsdirecteur en de hoofdonderhandelaar zaaiden twijfel hierover!”

lees meer, hieronder….
https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory


Meer over: Ursula von der Leyen – fraude met belastinggeld

Ursula von der Leyen – geeft geen antwoord aan de Pers.
Europarlementariër Cristian Terheș: – Het gaat eindelijk beginnen! Het Openbaar Ministerie van de EU is een officieel onderzoek gestart naar de Corona-vaccincontracten ‼️

Blijkbaar begint de druk die ik de afgelopen maanden met mijn collega’s van #TeamFreedom in de EU-COVID-Speciale Commissie heb opgebouwd, vruchten af te werpen.
🗣️
Het krankzinnige beleid van Ursula von der Leyen heeft de armoede in de EU meer dan ooit doen toenemen.

De EU moet geleid worden door pragmatici, niet door idealisten!
“Al deze politiek zou een juridisch bindend contract moeten ondertekenen, als ze worden gekozen, ze zullen stemmen om alles te steunen wat ze beloofden te zullen steunen. Hun persoonlijke eigendommen zouden als onderpand moeten worden gesteld en als ze niet doen wat ze hebben beloofd , wordt het eigendom geconfisqueerd en stemmen ze ermee in af te treden of gevangen te worden gezet”.
Het verleden van Ursula von der Leyen is blijkbaar niet brandschoon! – Dossier Miss Bilderberg puppet Ursula von der Leyen. (Deutsch)
Haar vader Ernst Albrecht was ook al een NWO terrorist.

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: