April 6, 2023

Voordat ik u dit schitterende artikel laat lezen, moet ik mijn mening toevoegen. Bobby Kennedy is briljant. Hij is niet arrogant, hoe is dat mogelijk? Godzijdank wel. Hij is echt een man van het volk. Hij weet wat er gaande is. En hij kent Washington DC, wat een noodzaak is. (Denk eraan hoe Trump werd bespeeld door het moeras dat hij niet kende). Bobby kan schrijven, en hij kan echt een toespraak houden. Hij vertelt de waarheid. En hij riskeert zijn leven om te proberen onze wereld weer gezond te maken.

De afgelopen maanden is er een lange discussie geweest over het aanmoedigen van RFK om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap, en een maand geleden begon hij met de voorbereidende stappen om te zien of het mogelijk was, schrijft A Midwestern Doctor.

Sindsdien is hij begonnen met het geven van zeer indringend commentaar op de huidige stand van zaken in de natie.

Vandaag heeft Robert F. Kennedy Jr. zich kandidaat gesteld. Interessant is dat veel verschillende mainstream publicaties dit onmiddellijk meldden (bijv. Politico en CNN), wat ik beschouw als een erkenning dat zijn kandidatuur het potentieel heeft om het politieke landschap te ontwrichten.

Ik denk dat RFK Jr. om de volgende redenen in een uitstekende positie verkeert om zich kandidaat te stellen:

1. De laatste paar verkiezingscycli hadden beide partijen een extreem tekort aan levensvatbare presidentskandidaten (momenteel passen alleen Trump, DeSantis en mogelijk Bernie Sanders [die zeer pro-vaccin is] in dat rijtje). Dit heeft ertoe geleid dat de uiteindelijke kandidaat vaak iemand is die niemand echt mag. Als RFK Jr. zich kandidaat stelt voor de Democratische voorverkiezing, zal zijn tegenstander waarschijnlijk iemand zijn die grote uitdagingen zou ondervinden als hij het opneemt tegen een aantrekkelijke kandidaat als RFK Jr. Dit is van cruciaal belang omdat hij zo een koploper kan worden en het vaccindebat in de publieke sfeer kan dwingen, lang voordat de verkiezing begint.

Evenzo hebben velen in Amerika een sterke voorkeur voor Trump, de leidende Republikeinse kandidaat, maar voelen zij zich ook sterk betrokken bij de vaccinatiekwestie. Hierdoor is het zeer waarschijnlijk dat veel Trump-stemmers RFK Jr. zullen steunen in de voorverkiezingen (waardoor zijn boodschap wordt versterkt), aangezien Trump zo’n grote voorsprong heeft op elk van zijn tegenstanders en zij het zich dus kunnen veroorloven hun voorverkiezingsstemmen elders te gebruiken.

2. Het Amerikaanse publiek is echt boos over wat er gebeurd is met COVID-19 en het feit dat hen dodelijke en ondoeltreffende vaccins werden opgedrongen. Aangezien veel van de bijwerkingen van deze vaccins pas na enige tijd zichtbaar worden, zitten degenen die ze hebben opgedrongen met een tikkende tijdbom – naarmate er meer tijd verstrijkt, zal de publieke opinie zich meer en meer tegen hen keren, en het is waarschijnlijk dat bij de verkiezingen de kandidaat die er het duidelijkst tegen is, een enorm voordeel zal hebben ten opzichte van zijn concurrenten. Dit is vooral waar omdat het publiek nu ten volle beseft hoezeer politici en de media liegen, en het enige tegengif daarvoor is iemand die een lange staat van dienst heeft als het gaat om het juiste handelen in deze kwestie. Ik kan niemand in Amerika bedenken die geschikter is om de boodschap van vaccinveiligheid te promoten dan RFK Jr.

3. RFK Jr. komt uit een tijdperk waarin de overheid veel minder corrupt was, het beleid veel redelijker, en de samenleving veel minder gepolariseerd. De meerderheid van de kiezers, vooral de ouderen, snakken naar zo’n kandidaat. Ter illustratie van de verschuiving die wij hebben meegemaakt:

Anders gezegd, wij hebben moeten toezien hoe de Democratische partij van de waarden die wij in de jaren zestig steunden (broederschap onder alle Amerikanen, geen oorlogen meer, bescherming van de arbeidersklasse tegen de roofzuchtige bedrijfsklasse) is veranderd in een partij die precies het tegenovergestelde is van deze punten.

Op dezelfde manier hebben we dezelfde krankzinnige politisering gezien binnen de wetenschappelijke beroepsgroep:

Opmerking: de context achter deze afbeelding wordt hier verder uitgelegd. Scott Atlas was een hoog aangeschreven arts die onophoudelijk door de media werd aangevallen omdat hij zich verzette tegen het narratief van de lockdown en heeft gezegd dat de Amerikaanse democratie afhangt van het herstel van het vertrouwen in onze instellingen dat tijdens de pandemie werd geschonden.

De Kennedy’s zijn nog steeds een van de meest gewaardeerde politieke namen in de Amerikaanse geschiedenis, en RFK is een kandidaat die de richting van de Democratische partij kan corrigeren.

4. Behalve dat hij “anti-vaccin” is, geloof ik niet dat er veel vuiligheid over hem bestaat.

Ik denk dat RFK Jr. een uitstekende president zou zijn om de volgende redenen:

1. Mijn vrienden die RJK Jr. persoonlijk kennen, hebben mij verteld dat hij een integer man is die onder moeilijke omstandigheden het juiste zal doen. Dit is erg moeilijk te vinden in een gekozen functionaris.

2. Het belangrijkste obstakel voor het succes van Amerika is de slechte gezondheid van de natie. De voornaamste reden voor de slechte gezondheid van dit land is dat de regering volledig corrupt is en voortdurend gezondheidsbeleid voorstelt dat bedrijfsbelangen ten goede komt en ziekte creëert. Behalve dat RFK Jr. op dit punt veel werk heeft verzet door de schadelijke gevolgen van vaccinatie bloot te leggen, heeft hij ook veel van de andere algemene oorzaken van ziekte in onze samenleving onder de aandacht gebracht die niemand wil aanpakken. Ik denk dat hij waarschijnlijk de enige persoon is die het schip kan redden van de alomtegenwoordige gezondheidsproblemen waar Amerika mee te maken heeft.

3. RFK Jr. is ook volledig op de hoogte van veel van de andere problemen waarmee de Verenigde Staten wordt geconfronteerd en kan deze waarschijnlijk ook verbeteren; vergeet niet dat twee leden van de directe familie van RFK Jr. werden vermoord, hoogstwaarschijnlijk door de CIA, omdat zij zich verzetten tegen de vastgeroeste belangen binnen de Amerikaanse regering die niet geven om het welzijn van het Amerikaanse volk.

4. RFK Jr. kan vanwege zijn familieachtergrond en persoonlijkheid de Verenigde Staten leiden op een effectieve en niet-polariserende manier die velen zullen respecteren en waarnaar ze zullen luisteren. Dit is cruciaal voor de verdeelde tijden waarin wij nu leven.

5. Omdat de hoeveelheid corruptie in Amerika een onhoudbaar niveau heeft bereikt, gaat Amerika momenteel snel achteruit. Zoals Edward Dowd onlangs aantoonde, kostte het vaccin van Pfizer en Moderna, dat hen 11,5 miljard dollar opleverde, de Amerikaanse economie 295,4 miljard dollar aan gewonden, doden en handicaps (dit is waarschijnlijk een zeer conservatieve schatting van de schade).

Dergelijke schade is onhoudbaar voor de Amerikaanse infrastructuur, en het is zeer wel mogelijk dat wij binnen één tot twee decennia niet langer de leidende supermacht zullen zijn en dat veel van wat wij als vanzelfsprekend beschouwen niet langer voor ons beschikbaar zal zijn. Dit is de belangrijkste kwestie die de Verenigde Staten moet aanpakken, en we hebben een kandidaat als RFK Jr. nodig om de presidentsverkiezingen van 2024 te winnen en dit aan te pakken.

Waarom RFK Jr. die zich kandidaat stelt voor het presidentschap, ons ten goede zal komen:
Kandidaten stellen zich gewoonlijk kandidaat om een van de volgende drie redenen:

  • Om het presidentschap te winnen.
  • Een specifieke politieke kwestie promoten.
  • Om zichzelf te promoten (velen denken dat dit de reden is waarom Trump zich aanvankelijk kandidaat stelde).

Ik droom ervan dat RFK Jr. het presidentschap wint. Maar zelfs als hij dat niet doet, zal hij vanwege het huidige politieke klimaat dat door de ramp met het COVID-19-vaccin is gecreëerd, waarschijnlijk in staat zijn de vaccinkwestie onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Houd in gedachten dat senator Ron Johnson (die van plan was met pensioen te gaan) tijdens de meest recente verkiezingen besloot nog een termijn te ambiëren, uitsluitend om zich in te zetten voor het verzet tegen de COVID-19 vaccins. Johnson werd, voor zover ik weet, de eerste federale kandidaat in de geschiedenis die werd verkozen op basis van een platform voor vaccinveiligheid.

Conclusie

In de toekomst ben ik van plan alles te doen wat ik kan om de kandidatuur van RFK Jr. te steunen, en ik moedig ieder van u aan dat ook te doen (bezoek hier zijn campagnewebsite). Ongeacht wat er gebeurt, zal hij de ramp met het vaccin onder de aandacht van het grote publiek brengen.

RFK Jr. heeft enorm veel gedaan om de aandacht van het publiek te vestigen op de gevaren van het vaccinatieschema voor kinderen en om degenen die erdoor worden geschaad te beschermen (bijvoorbeeld door middel van gerichte rechtszaken). Kort voordat ik hoorde van RFK’s aanklacht, had ik net een uitgebreid artikel afgerond dat ik had geschreven over de risico’s en voordelen van de vaccins die Amerika worden opgedrongen (ik stelde het uit omdat het een immens complex onderwerp is).

Voor degenen die een breder beeld willen krijgen van de omvang van de uitdaging waar we voor staan (waarvoor RFK Jr. een ongelooflijke hoeveelheid werk heeft verricht om deze aan het licht te brengen), verzoek ik u nederig dit artikel te lezen.

What are the risks and benefits of each vaccine?

The COVID-19 vaccines have provided a once-in-a-lifetime opportunity to answer this question… Lees meer

Volg de TLF op Telegram: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: