Mei 25, 2023

In 2014 beschreef een klokkenluider hoe ze ontdekte dat de Amerikaanse luchtmacht betrokken was bij chemtrailoperaties. “Geo-engineering komt voor, het komt voor, en het is niet nieuw. En uw belastinggeld financiert dit … Ik weet 100% zeker dat de Amerikaanse luchtmacht erbij betrokken is,” zei ze.

Snel vooruit naar 2022 en Bill Gates geeft openlijk toe SCoPEx’s chemtrail experimenten te financieren om “een wereldwijd afkoelingseffect te creëren”. Gates is een rekwisiet in een wereldwijde desinformatiecampagne, aldus GeoEngineering Watch. De experimenten zelf zijn niets meer dan een georkestreerde afleiding van de lopende wereldwijde klimaattechnische operaties die al ongeveer 74 jaar worden uitgevoerd – meer dan een decennium langer dan Bill Gates heeft geleefd, schrijft Rhoda Wilson.

Lees het volgende en, als u dat nog niet deed, zult u zich realiseren dat chemtrails een samenzwering zijn die desinformatiecampagnes al tientallen jaren proberen te verdoezelen.

Kristen Meghan, voormalig US Air Force (“USAF”) industrieel hygiënist en milieuspecialist, gaf een presentatie over wat zij had ontdekt over chemtrails op het eerste jaarlijkse Save Long Island Forum dat werd gehouden op 17-19 januari 2014 in Hauppauge, NY.

Meghan sprak uit het hart van haar persoonlijke ervaring met haar carrière tijdens haar diensttijd op de luchtmachtbasis Warner Robbins en toen ze ontdekte dat er enorme ladingen giftige chemicaliën (aluminium, barium, strontium), oxiden en sulfaten in de lucht werden gebruikt en dat organische levensvormen werden blootgesteld aan deze kankerverwekkende stoffen.

Toen ze voor de luchtmacht werkte, “in een poging om de [chemtrail] ‘samenzweringstheorie’, zoals ik dacht, te ontkrachten – ik heb het niet ontkracht, het heeft letterlijk mijn leven veranderd,” zei Meghan.

Een van haar taken was het goedkeuren van materiaal voor gebruik door de USAF. Op een dag doorliep ze het computersysteem dat de USAF gebruikt om het gebruik van gevaarlijke materialen goed te keuren en vond ze buitengewoon grote hoeveelheden aluminium, barium en strontium in de vorm van oxiden en sulfaten. Ze vroeg: Waarvoor worden deze gebruikt? Ze kreeg geen antwoord en weigerde ze goed te keuren.

Haar werd gevraagd waarom ze de chemicaliën niet goedkeurde voor gebruik en ze werd onder druk gezet. Maar ze hield voet bij stuk en stelde in plaats daarvan verdere vragen. “Op dat moment … begon de demonisering [van mij],” zei ze. Ze werd overgeplaatst naar de luchtmachtbasis Warner Robbins en daar vond ze dezelfde grote hoeveelheden van dezelfde chemicaliën. Ze begon een onderzoek. Ze voerde tests uit op lucht- en bodemmonsters en vond hoge niveaus van deze chemicaliën in de monsters.

Toen ze opnieuw vragen begon te stellen, werd ze bedreigd met een psychologische evaluatie. “Toen ik dat hoorde, wist ik het. Het bevestigde alles wat ik ooit had gedacht,” zei Meghan.

“Mensen zeggen: ‘Als dit waar is, dat we de mensen bespuiten, waar zijn dan piloten [die zich uitspreken]?’

“Ik weet niet of je oplet, maar kijk naar [Edward] Snowden. Kijk naar [Chelsea] Manning. Mensen komen niet naar voren omdat deze zogenaamde klokkenluiderswet bescherming die je hebt, niet wordt gehandhaafd, ze worden niet ondersteund en ze bestaan echt niet.

“Geo-engineering komt voor, het komt voor, en het is niet nieuw. En uw belastinggeld financiert dit … Ik weet voor 100% zeker dat de Amerikaanse luchtmacht hierbij betrokken was.”

https://youtube.com/watch?v=4oF2pxefB9I%3Ffeature%3Doembed

Als bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u hem HIER op Rumble of HIER op Odysee bekijken. Volg deze LINK om de presentaties van andere sprekers op het jaarlijkse Save Long Island Forum 2014 te bekijken. Zie meer van Kristen Meghan op haar website HIER.

Het is belangrijk te beseffen dat klimaat en weer niet hetzelfde zijn. Het weer is lokaal, terwijl het klimaat wereldwijd is. Geo-engineering heeft tot doel het klimaat wereldwijd te veranderen, terwijl weermodificatie tot doel heeft het weer lokaal te veranderen.

Geo-engineering omvat de beheersing van zonnestraling door de injectie van aërosolen in de stratosfeer, en het afvangen en opslaan van koolstof. De belangrijkste vorm van weermodificatie is cloud seeding, maar andere benaderingen om het weer te beïnvloeden omvatten het gebruik van ultrakorte lasers, satellietsystemen, elektrische ladingen en geluidsgolven.

Om de zon tegen te houden, zijn Stratospheric Aerosol Geoengineering (“SAG”) en Solar Radiation Management (“SRM”) programma’s voor geo-engineering gericht op het verzadigen van de stratosfeer met reflecterende aërosolen door het gebruik van aangepaste straalvliegtuigen. Dit zijn voorbeelden van wat vaak chemische sporen of “chemtrails” worden genoemd.

Voor degenen die denken dat chemtrails fictie zijn, is er een overvloed aan “officiële” bronnen op het internet te vinden die het tegendeel beweren. In een artikel van Forbes uit 2022 stond bijvoorbeeld dat Bill Gates een voorstander was van zon-geo-engineering op ne-energie en een experiment van de Harvard Universiteit, SCoPEx genaamd, had gesteund om het effect te onderzoeken van het sproeien van deeltjes in de stratosfeer om “een wereldwijd koeleffect te creëren”. In reactie hierop hebben velen opgeroepen om te stoppen met zon-geo-engineering en zijn zij een petitie begonnen die tot nu toe meer dan 2.400 handtekeningen heeft opgeleverd.

Volgens GeoEngineering Watch is Gates niets meer dan een rekwisiet in de uitgebreide desinformatiecampagne van de machtsstructuur over de klimaattechniek. Hoewel Gates misschien bijdraagt aan SCoPEx, is het experiment zelf niets meer dan een georkestreerde afleiding van de lopende wereldwijde klimaatengineeringoperaties die al ongeveer 74 jaar worden uitgevoerd – meer dan een decennium langer dan Bill Gates zelfs heeft geleefd.

In oktober 2014, aldus GeoEngineering Watch, werden SAG- en SRM-programma’s aangehaald in ongeveer 150 patenten en documenten; openlijk besproken in hoorzittingen van het Amerikaanse Congres over weermodificatie; en geschetst door talrijke wetenschappelijke instanties, waaronder The Royal Society, de Verenigde Naties en de Royal Meteorological Society.

Hieronder geven we nog twee voorbeelden van “officiële” bronnen die aantonen dat chemtrails een feit zijn en geen fictie. Wij hebben geen gemakkelijke manier om te bepalen of deze specifieke voorbeelden al dan niet zijn opgenomen in de bronnen waarnaar GeoEngineering Watch verwijst.

In de video hierboven heeft Meghan het over David Keith, een Harvard-professor en hoofd van SCoPEx. Keith publiceerde in 2013 het boek ‘A Case for Climate Engineering’. Daarin betoogde hij dat klimaatengineering moet worden overwogen om “het tempo van de opwarming van de aarde te vertragen door reflecterende deeltjes in de bovenste atmosfeer te injecteren.”

Hoewel, zoals GeoEngineering Watch vaststelt, Keith een hoofdrolspeler is in de “Carnegie Science” geoengineering deception effort, heeft Keith “meer gedaan voor de waarheidsbeweging van [geo-engineering] dan wat dan ook,” aldus Meghan.

Een ander voorbeeld van geo-engineering dat in officiële bronnen wordt toegegeven, is dat vijf jaar voordat Meghan haar presentatie gaf, chemtrails openlijk werden besproken tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse House Science and Technology Committee.

In november 2009 uitte vertegenwoordiger Adrian Smith een breed scala aan zorgen over het concept van geo-engineering – de opzettelijke grootschalige wijziging van het klimaat op aarde. Rep. Smith uitte zijn bezorgdheid over de gevolgen van deze theorieën voor de veehouderij.

In het panel van “deskundigen” zat Dr. Ken Caldeira, een andere hoofdrolspeler in het “Carnegie Science” geo-engineering bedrog.

Caldeira zei: “We weten niet hoe goed deze methoden zullen werken, deze zonnestralingsmethoden zullen werken, bij het beïnvloeden van regionale klimaten.”

https://youtube.com/watch?v=hWSZpDPQMLw%3Ffeature%3Doembed

Rep. Adrian Smith: Smith zet vraagtekens bij het veranderen van het klimaat op aarde door “geo-engineering “, 10 november 2009 (6 min.)

Verder lezen uit The Exposé:

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: