Juni 29, 2023

Aangezien de “vaccinatiezwendel” van de Een Wereldregering in essentie op is, met een bivalente DEATHVAX™ opname van ongeveer 1,5%, hebben de technocommunistische sociopaten zich gerealiseerd dat de beste manier om hun eugenetica-programma voort te zetten heimelijk is, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Voer de genetisch gemodificeerde mug in die speciaal is gemaakt om mensen effectiever genetisch te modificeren; om precies te zijn:

Een doos vol genetisch gemodificeerde muggen vaccineerde met succes een mens tegen malaria in een proef die werd gefinancierd door het National Institute of Health (NIH).

Gates’ partner in misdaad Dr. Mengele 2.0 aka Dr. Fauci controleert toevallig ook helemaal het NIH, dat “toevallig” illegaal COVID-19 “gain of function” (GoF) onderzoek financierde in het Wuhan virologie instituut.

Volgens The Counter Signal:

Bij het onderzoek beten ongeveer 200 hongerige muggen in de arm van een proefpersoon. Menselijke deelnemers plaatsten hun armen recht boven een kleine doos vol met de bloedzuigers.

Hoe verdorven zijn deze door de NIH, BigPharma, WHO, WEF en VN betaalde wetenschappers precies?

“We gebruiken de muggen alsof het 1000 kleine vliegende injectiespuiten zijn,” zei onderzoeker Dr. Sean Murphy, zoals NPR rapporteerde.

Wat gebeurt er als ze enkele quadriljoenen kleine vliegende injectiespuiten inzetten?

En hoe zit het met de doodscultus van alledag die dit dystopische posthumanisme allemaal prima vindt?

Carolina Reid was een van de zesentwintig deelnemers aan het onderzoek.

“Mijn hele onderarm zwol op en kreeg blaren. Mijn familie moest lachen en vroeg me ‘waarom onderwerp je jezelf hieraan? ‘”

Reid genoot zo van haar ervaring dat ze zegt dat ze aan zoveel mogelijk vaccinaties wil deelnemen. Voor dit onderzoek kreeg elke deelnemer $4.100 als incentive.

Volg de TLP op TELEGRAMEhttps://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Dit doet denken aan de beroemde grap van Winston Churchill:

Churchill: “Mevrouw, zou u voor vijf miljoen pond met mij naar bed willen?”

Socialite: “Mijn hemel, meneer Churchill… Wel, ik veronderstel… dat we de voorwaarden moeten bespreken, natuurlijk… ”

Churchill: “Wilt u met mij naar bed voor vijf pond?”

Socialite: “Meneer Churchill, wat voor vrouw denkt u dat ik ben?!”

Churchill: “Mevrouw, dat hebben we al vastgesteld. Nu kibbelen we over de prijs.”

Vervang de socialite door een arme, geprogrammeerde menselijke proefpersoon, gooi haar wat gestolen belastinggeld toe dat door een centrale bank uit de lucht werd getoverd en voila: de perfecte menselijke labrat.

De bijwerkingen waren wat men zou verwachten na gebeten te zijn door honderden muggen en niets meer.

Nee, natuurlijk niet. Dit is gewoon meer van dat “Vertrouw op de wetenschap” “Veilig en effectief” gedoe waar we allemaal zo aan gewend zijn geraakt.

Dr. Kirsten Lyke noemt het onderzoek “een totale game changer”.

Lyke leidde de fase 1-studies voor het COVID-19-vaccin van Pfizer en was medeonderzoeker voor de COVID-vaccins van Moderna en Novavax.

Dat hoofdonderzoeker meer bij bioterrorist Lyke betrokken was bij frauduleuze DEATHVAX™ proeven is ongetwijfeld weer een “toeval”. Dat zij nauw heeft samengewerkt met Fauci en zijn criminele bende moet ook wel een “toeval” zijn. En dat ze een gulle “beurs” van de Bill & Melinda Gates Foundation heeft ontvangen, is zeker nog een merkwaardig “toeval”.

Onderzoekers zeggen dat de genetisch gemodificeerde muggen niet gebruikt zullen worden om miljoenen mensen te vaccineren. De reden waarom muggen werden gebruikt in plaats van spuiten, beweren ze, was om kosten te besparen.

Vertaling: De onderzoekers van Gates zijn van plan om genetisch gemodificeerde muggen los te laten om de planeet te vaccineren, net zoals Billy Boy al jaren muggen loslaat in Florida en verschillende andere staten; de kans is zelfs groot dat deze zogenaamde “vliegende spuiten” al in het wild rondzoemen.

“Hij en zijn collega’s gingen deze weg omdat het duur en tijdrovend is om een formulering van een parasiet te ontwikkelen die met een naald kan worden toegediend,” meldt NPR.

De meest verderfelijke parasieten zijn deze onderzoekers, BigPharma, de verschillende Rockefeller en Gates “non-profit” stichtingen, regeringen en technocratische entiteiten zoals de WHO, WEF, VN, CFR, BIS, IMF, enz.

Geef NIET toe.

Volg de TLF op TELEGRAMEhttps://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: