April 18, 2023

Ik ben net zo geschokt als u. Zelfs de New York Times kan de realiteit over de mRNA-vaccins niet eeuwig verbergen. Vorige week publiceerde de Times een artikel met de kop “Moet u nog een Covid-booster nemen?” schrijft Alex Berenson.

De ondertitel van het artikel luidde: “Groot-Brittannië en Canada hebben toestemming gegeven voor een nieuwe ronde van boosterprikken”, wat impliceert dat de Verenigde Staten op de een of andere manier nalatig zijn geweest door dat niet te doen.

En het artikel was geschreven door Apoorva Mandavilli, een van de slechtste Covid-verslaggevers. Ik nam dus aan dat het artikel vol zou staan met de gebruikelijke onzin, vooral omdat de eerste persoon die Mandavilli citeerde Dr. Celine Gounder was, die luidkeels voorstander is van mRNA-prikken.

Nadat Gounder’s man was overleden aan een aorta-aneurysmahaalde ze in januari uit naar mRNA-sceptici (waaronder ik) die zich afvroegen of de injecties in verband konden worden gebracht met zijn dood – hoewel artsen herhaaldelijk gevallen van na-prik-aneurysma’s hebben gemeld.

In haar stuk van januari klaagde Gounder zelfs dat het intrekken van het mandaat voor het Covid-vaccin door het Congres “de militaire paraatheid in gevaar brengt”. (Onzin, natuurlijk. Soldaten en mariniers in de frontlinie zijn jong, fit en gezond, waardoor ze een veel groter risico lopen op mRNA-gerelateerde myocarditis dan Covid zelf).

Ik was dan ook stomverbaasd dat Gounder de meest lauwe aanbeveling deed voor verdere mRNA-doses aan Mandavilli.

De meeste mensen zouden geen boosters moeten krijgen, zelfs niet één keer per jaar, zei ze. Alleen voor “immuungecompromitteerde mensen en mensen in verpleeghuizen” raadde ze regelmatige inentingen aan.

De echte boodschap is “verpleeghuizen”.

Door deze te noemen, suggereerde Gounder niet dat iedereen boven de 65 – of zelfs boven de 85 – meer injecties zou moeten krijgen. Verpleeghuizen zijn in feite hospitalen voor de meeste bewoners. Ongeveer een derde van hun bewoners overlijdt elk jaar, zo bleek uit een studie uit 2018; een studie uit 2010 had nog slechtere bevindingen en meldde een gemiddelde overleving van vijf maanden na opname.

Wat Gounder zei was dat alleen de zeer kwetsbare bewoners – die waarschijnlijk weinig risico lopen of baat hebben bij de injecties (of, in werkelijkheid, elke medische interventie) – ze nog regelmatig zouden moeten krijgen.

In oktober daarentegen gaf Gounder een heel ander advies, namelijk om iedereen boven de 50 “zo snel mogelijk” een booster te geven.

(Celine Gounder ziet het licht.)

Gounder’s afwijzing van jaarlijkse boosters is vooral verbazingwekkend omdat zij en andere volksgezondheidsdeskundigen graag jaarlijkse griepprikken promoten, ondanks de bewezen nutteloosheid ervan. De theorie lijkt te zijn dat griepprikken oude mensen het huis uit krijgen, of de winst van Walgreen’s verhogen, of zoiets. In ieder geval kunnen ze waarschijnlijk geen kwaad, ook al doen ze geen goed, dus waarom niet?

Toch past Gounder dezelfde logica niet meer toe op de mRNA’s. Ik denk niet dat jaarlijkse boosters voor iedereen zinvol zijn.

Wat betekent dat ofwel Covid nu nog minder gevaarlijk is dan griep (mogelijk maar onwaarschijnlijk), of dat de injecties nog nuttelozer zijn (wat een negatieve werkzaamheid zou impliceren), of anders… zijn ze eigenlijk gevaarlijker dan geïnactiveerde virusgriepprikken.

Ter nagedachtenis aan de David Crosby die hij ooit was, voordat “het virus” zijn hersenen opat

En dat zijn ze.

Ter nagedachtenis aan de David Crosby die hij ooit was, voordat “het virus” zijn hersenen opat(opent in een nieuwe tab)

Maar Gounder was niet de enige voorstander van vaccins die in het stuk van de Times werd geciteerd. Mandavilli sprak ook met Dr. Paul Offit. Niemand zal Offit ooit verwarren met Robert F. Kennedy Jr. – hij is directeur van het Vaccine Education Center van het Children’s Hospital of Philadelphia.

In april 2021 had Offit het volgende te zeggen over de mRNA-prikken:

Zeker, niemand zou hebben voorspeld dat deze mRNA-vaccins zo goed zouden werken of zo veilig zouden zijn als ze zijn… Ik denk niet dat je een vaccin had kunnen bedenken dat perfecter lijkt.

Nog geen twee jaar later wees Offit meer doses van die “perfecte” vaccins af.

Voor iedereen. Zelfs voor immuungecompromitteerden.

Maar nog verbazender dan Offits afwijzing waren de woorden die hij gebruikte:

“Gezien het gebrek aan gegevens denk ik niet dat het eerlijk is om tegen mensen te zeggen: ‘Injecteer jezelf met een biologisch middel’,” zei Dr. Paul Offit.

(Geen perfectie meer…)

Vaccinvoorstanders vermijden dit soort taal, om voor de hand liggende redenen.

Jezelf injecteren met een biologisch agens? Ja, ik pas.

Maar het falen van de mRNA’s is nu zo duidelijk dat Offit en zijn collega-vaccinvoorstanders geen andere keuze hebben dan te proberen het af te schermen als ze andere prikken willen redden.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: