Augustus 23, 2023

De VN hebben aangekondigd dat ze een “digitaal leger” aan het bouwen zijn om het internet volledig te ontdoen van alle niet-mainstream content.

De VN verdrievoudigen hun rol als internetpolitie om “online desinformatie te bestrijden”. Volgens een nieuwe memo die op hun website is geplaatst, wordt “desinformatie” door de wereldorganisatie in zeer alarmerende termen gezien als “dodelijk” en een “existentieel” risico voor de belangrijkste bouwstenen van moderne samenlevingen, zoals democratische instellingen en fundamentele mensenrechten, schrijft Thepeoplesvoice.

Infowars.com meldt: Ze leggen dat verband echt letterlijk. En ze gebruiken nu ook de term “oorlog” en “slagveld” om (mis)informatie en andere gebeurtenissen in de media te beschrijven.

We hebben dit natuurlijk al eerder gehoord van de regering Biden met betrekking tot de Covid-vaccins/pandemie – maar de identieke bewoordingen kunnen wel of geen toeval zijn.

Om deze aanzienlijke verschuiving in beleid en focus van de traditionele operaties en het doel van de VN zo goed mogelijk te rechtvaardigen, heeft het VN-artikel het niet alleen over dingen als het ondermijnen van inspanningen om epidemieën in te dammen, het beschermen van wetenschappelijke waarheden en feiten (en, zoals recente ervaringen hebben aangetoond, ook “feiten”), en dergelijke.

Om het argument kracht bij te zetten, wordt beweerd dat het vredeswerk zelf en de veiligheid en levens van vredeshandhavers ook het slachtoffer worden van “grootschalige desinformatie”.

De oplossingen van de VN: het effectief testen van “proactieve” benaderingen van het door hen gedefinieerde probleem, en dit te doen in een aantal door oorlog verscheurde Afrikaanse landen.

De VN-missie in de Democratische Republiek Congo, bekend als MONUSCO (een Franstalig acroniem), lijkt de leiding te hebben.

Dan is er ook nog het zogenaamde UN Verified initiatief, dat een gratis cursus aanbiedt om mensen in deze fysiek gevaarlijke plaatsen te “leren” hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen online “verkeerde informatie.”

Deze inspanning gaat in op verschillende basisonderwerpen, waaronder hoe u “desinformatie” kunt herkennen, en de VN zal u ook vertellen waarom het wordt verspreid.

Een ander onderwerp is het kunnen onderscheiden van emotionele, dramatische en provocerende inhoud (sommigen zullen zeggen dat het artikel van de VN-site waarnaar hier verwezen wordt, hier gemakkelijk voor in aanmerking komt).

Volg ons op TELEGRAME: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: