Ik ga mezelf extreem impopulair maken met dit artikel, maar toch …We leven in een wereld waarin je constant bekritiseerd of zelfs aangevallen wordt omdat je een mening uitspreekt die niet de gangbare mening is.

Vooral problematisch is het als je over spiritualiteit wilt spreken vanuit een niet-religieus oogpunt.Heel vaak wordt dit geassocieerd met immoreel of zelfs gevaarlijk zijn. Welnu, misschien is het gevaarlijk voor de status quo van de gevestigde religies.

Mensen geloven liever in dogma’s, niet in staat om de zogenaamde autoriteiten in twijfel te trekken en zichzelf dagelijks te vertellen wat ze allemaal moeten doen om deze autoriteit te behagen of om te voldoen aan de norm die niet eens wordt bevestigd als noodzakelijk of nuttig.

Het effect van autoriteiten is zo immens, omdat mensen zich zo machteloos voelen en gemakkelijk verblind worden door beloften en waarschuwingen, die hand in hand werken.

Slechts weinig mensen twijfelen hier echt aan. Maar die mensen die het in twijfel trekken, keren zich vaak volledig af van spiritualiteit en beginnen op de andere gangbare manier te denken, waardoor ze net zo machteloos blijven.

Ze beginnen dan te geloven dat de hele kosmos niets meer is dan materie en dat er helemaal niets eeuwigs of spiritueels is.

Hoe dan ook, de status quo wordt niet bedreigd en daarom wordt dit allemaal tot op zekere hoogte getolereerd. Maar op het moment dat iemand buiten de kaders stapt en vragen stelt, onderzoek doet, geen cultureel of religieus dogma accepteert, de autoriteiten niet accepteert, niet accepteert om voor niets schuld of schaamte te voelen, beseft wat er allemaal mogelijk is en zo op het moment dat dit gebeurt, is er een reële dreiging voor dit systeem.

Die mensen worden dan natuurlijk aangevallen. U zult geen waarheid buiten uzelf vinden. Nergens. U kunt delen van de waarheid vinden, u kunt informatie vinden die nuttig is, maar niets dat u van binnen niet al weet.

Alles is erop gericht om mensen in een lagere trillingstoestand te houden, het is een valstrik.En door mensen te vertellen dat ze niet in staat zijn om de waarheid te beseffen zonder begeleiding of zonder bepaalde vooraf vastgestelde regels te volgen, zorgt ervoor dat mensen nooit de weg naar buiten zullen vinden. Omdat ze nooit hun hart of hun intuïtie mogen volgen, omdat er wordt gezegd dat dit hen allemaal voor de gek houdt en illusionair is.

Maar natuurlijk zijn de heilige boeken, ze zijn allemaal echt en alles wat ze zeggen moet worden opgevolgd, zelfs als het verkeerd voelt, verkeerd lijkt, geen zin heeft en je pijn doet. Omdat ze het beter weten en jij slechts het kleine ego bent, dat het niet kan zien.

Dit gaat zo ver dat mensen hun levend lichaam liever in een mummie veranderen dan dezelfde energie te gebruiken om een ​​kernwens te manifesteren, omdat ze geloven dat dit een gehechtheid is.

Maar degenen die de hogere staten van zijn hebben ervaren, weten heel goed hoe het voelt en kunnen vanuit deze ruimte het verschil kennen tussen echte liefde, vrijheid en de gevangenis.Een Bewustzijn Bron onbekend

Love and light

❤️Leon huiberts
Bron: https://www.facebook.com/groups/384074172198962/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=1028410601098646

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: