Februari 14, 2023

Straaljagers van de Amerikaanse en Canadese luchtmacht gebruiken dure raketten om metaalfolie verjaardagsballonnen neer te schieten en beweren dat ze de objecten “overwinnen”. Het is allemaal onderdeel van een grootscheepse psyop om te suggereren dat buitenaardse wezens de atmosfeer van de aarde binnenvallen en dat buitenaardse luchtvaartuigen worden neergeschoten door moderne straaljagers, schrijft Mike Adams.

Alles wordt in het werk gesteld om deze verjaardagsballonnen af te schilderen als mysterieuze, mogelijk buitenaardse luchtvaartuigen. En het is allemaal belachelijk. De WSJ meldt bijvoorbeeld dat boven Canada een “vliegend object” is neergeschoten. Dit object werd omschreven als een “kleine metalen ballon” (d.w.z. een met helium gevulde verjaardagsballon van een of ander jongetje) die naar 20.000 voet hoogte dreef.

Canadese functionarissen waren ademloos over hun verbazingwekkende militaire inspanning om een met helium gevulde verjaardagsballon te “overwinnen”. Van de WSJ:

Een Canadees patrouillevliegtuig probeert de brokstukken van het vernietigde object te lokaliseren. Mevrouw Anand zei dat ze niet wilde speculeren over de oorsprong van het object. “Het belang van dit moment mag niet onderschat worden. We hebben het object samen geïdentificeerd en we hebben dit object samen overwonnen,” zei mevrouw Anand over de gezamenlijke missie van de VS en Canada. Ze voegde eraan toe dat dit de eerste keer was in de geschiedenis van het North American Aerospace Defense Command, of Norad, dat straaljagers een object neerschoten.

Dat is heel wat hyperventilatie voor een verjaardagsballon.

De Russen moeten ROFL (Rolling On Floor Laughing) zijn, wetende dat Amerikaanse en Canadese militaire kopstukken opscheppen over het neerschieten van een verjaardagsballon, met termen als “onbekende oorsprong” (omdat ze niet weten welk kind de ballon op zijn verjaardagsfeest heeft losgelaten).

Wereldwijde schaduwregering achter “gekozen” regeringsfunctionarissen en volksgezondheidsinstellingen

Ook andere mediaverhalen – die duidelijk zijn opgesteld als onderdeel van een psyop – hebben het erover dat de objecten “geen zichtbaar aandrijfsysteem” vertonen, wat natuurlijk precies is hoe helium verjaardagsballonnen werken.

Alle heliumballonnen die in de atmosfeer zweven hebben “geen zichtbaar aandrijfsysteem”. En ze “vliegen” niet echt. Ze zweven. Dus zelfs de kop van de WSJ is misleidend.

Bovendien is het idee dat de pathetische straaljagers van de mensheid de technologie van buitenaardse wezens met sneller dan lichtsnelheid (FTL) kunnen verslaan absurd. Als aliens daadwerkelijk de aarde bezoeken – wat geen onredelijk vermoeden is – zijn ze zeker niet dom genoeg om hun UFO’s te laten neerschieten door de woke militaire idioten van Canada en het Pentagon.

Buitenaardsen zouden in ieder geval lachen om de domme mensen op aarde die hun kinderen verminken, hun baby’s vermoorden, en die zo woke zijn geworden dat ze denken dat 2+2=5.

Nu de Derde Wereldoorlog nadert, is het echter wel prettig om te weten dat het Amerikaanse leger in staat is verjaardagsballonnen neer te schieten. Maar of dat wat uitmaakt als Ruslands Hyperglide Vehicles kernkoppen afleveren in Washington D.C. is een heel ander verhaal. Als het Amerikaanse leger de raketten van Rusland zou kunnen neerschieten, dan zou Rusland toch niet herhaaldelijk doelen van het elektriciteitsnet in Oekraïne kunnen aanvallen?

Het goede nieuws is dat als Amerika wordt binnengevallen door verjaardagsballonnen, we een effectief nationaal verdedigingssysteem hebben waar we op kunnen rekenen.

Lees meer in de volledige Situation Update podcast van vandaag:

– Wat als Star Wars helemaal gek werd? TRANS WARS
– Luke, ik ben je MOEDER
– Slechte liplezing van Yoda en Luke
– Waarom Project Veritas niets is zonder James O’Keefe
– VIER objecten neergeschoten boven Noord-Amerika
– De laatste lijken metalen verjaardagsballonnen te zijn
– Het Amerikaanse en Canadese leger gebruikt raketten van een miljoen dollar om ballonnen van vijf dollar te vernietigen.
– Waarom pushen de gecontroleerde media de theorie van het buitenaardse vaartuig?
– Het lijkt op een test voor een valse buitenaardse invasie psyop.
– Psyop wordt gebruikt om één wereldregering te eisen.
– Een object zou een OCTAGON zijn – een codewoord gebruikt door globalisten.
– Benjamin Fulford rapporteerde over de Octagon Group vanuit Zwitserland in 2020.
– Globalisten gebruiken woorden, nummers en symbolen om via publieke kanalen te communiceren
– Duitsland schenkt 88 Leopard 2 tanks aan Oekraïne: 88 betekent “Heil Hitler”.
– Duitsland wordt nog steeds geleid door nazi-fascisten, net als het grootste deel van West-Europa en Noord-Amerika
– Roemeense senator veroordeelt massale genocide via vaccins en zegt dat aardbeving Turkije door de mens is veroorzaakt
– Hillary Clinton werkt samen met Rockefellers om digitaal geld te pushen om “klimaatverandering te bestrijden”
– Massamoordende CDC voegt covid-19 vaccins toe aan vaccinatieschema voor kinderen

https://www.brighteon.com/4ec9497f-8209-4c43-aaa0-3dd157e68cf5

Zijn de media en de medische wereld medeplichtig aan moord?

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: