Oktober 27, 2022

Een onlangs met The Epoch Times gedeelde e-mail die werd verzonden naar het personeel van een ziekenhuis in Fresno, Californië, meldde een toename van “overlijden van patiënten”, of doodgeborenen, die naar verwachting zal aanhouden, aldus de e-mail.

“Er waren 22 overleden patiënten in augustus [2022], wat het recordaantal sterfgevallen in juli 2021 evenaart, en tot nu toe zijn er in september 7 geweest en het is nog maar de 8e dag van de maand,” schreef een leidinggevend verpleegkundige, bericht Thethinkingconservative.com.

De hoofdverpleegkundige schreef verder dat ze hoopt dat de “trend zich niet oneindig voortzet.”

“Ik ken er nog een paar die de komende week moeten bevallen, dus helaas zal het proces u allen zeer bekend voorkomen,” aldus de hoofdverpleegkundige.

Het personeelslid dat de e-mail lekte, vertelde The Epoch Times dat sinds de invoering van de vaccins het aantal foetale sterfgevallen (doodgeboorten) explosief is gestegen van het gemiddelde van één tot twee per drie maanden in haar ziekenhuis.

De medewerkster sprak met The Epoch Times op voorwaarde van anonimiteit uit angst haar baan te verliezen.

The Epoch Times heeft de hoofdverpleegkundige die de e-mail schreef om een verklaring gevraagd over waarom er een toename is van wat zij “overleden patiënten” noemt, maar er is geen reactie gekomen.

Ziekenhuis e-mail over “overlijden van patiënten”.
Ziekenhuis e-mail over “overlijden van patiënten”.

Extreem gevaarlijk signaal

Dr. James Thorp, een verloskundige-gynaecoloog in Florida die gespecialiseerd is in maternale en foetale geneeskunde, vertelde The Epoch Times dat de inhoud van de e-mail overeenkomt met wereldwijde gegevens die hij heeft bestudeerd.

“Het is ook consistent met de gegevens van onze recent gepubliceerde studie, de VAERS database, UK Yellow Card, World Health Organization’s VigiAccess, European Medicines Agency’s EudraVigilance, World Council of Health, en zelfs van Pfizer’s eigen interne documenten van hun 5.3.6 postmarketing gegevens (pdf) die ze 75 jaar lang probeerden te onderdrukken,” zei Thorp.

Ernstig vaccingewonde 24-jarige studente vertelt over het leven na de Covid-injectie: “Ik kan mijn leven niet meer leiden en ik wil dat de mensen dat horen”

De studie waarbij Thorp betrokken was, vond een significante toename van 14 ernstige bijwerkingen, waaronder foetale misvorming, foetale hartstilstand en doodgeboorte voor vrouwen die het COVID-19 vaccin hadden genomen in vergelijking met de griepvaccinatie.

De studie riep op tot een moratorium op het gebruik van COVID-19 vaccins tijdens de zwangerschap.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: